Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek normális, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek normális, hogy nélkülem utazik?

Figyelt kérdés
Párom két hétre utazik a barátaival nyaralni, egyikük szülinapját ünnepelni. Igaz, csak 3 hónapja vagyunk együtt, meg már mielőtt összejöttünk le volt foglalva, de engem zavar, hogy még csak fel sem merült, hogy én is menjek. Én biztos nem mennék nélküle, nem hagynám ki ekkora élményből.
2024. ápr. 24. 11:49
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 31/89 anonim ***** válasza:
93%

Jézus gyere le a keresztről.

Ha úgy érzed, hogy kevés az együtt töltött idő, le se tojja a fejed rendben van: tedd ki a fenébe!

Miért nem szakítasz vele, kapcsolatfüggő vagy, önbecsülésed nincs?

A kapcsolatfüggőség szintén személyiségzavar mint a nárcizmus csaxólok ha nem tudnál róla és óriási nagy probléma ha nincs önbecsülésed szintén.

2024. ápr. 24. 12:47
 32/89 anonim ***** válasza:
100%

Figyi, a baratno ferje teljesen mas, mint te, aki csak 3 honapja a parja a baratnodnek :) Az is lehet igen persze, hogy azert nem hiv, mert nem tudja fizetni a te reszedet, en sem hoznam ezt fel a

temat. Oke, irtad, hogy fizetned a sajatodat, de a baratnod sem gondolatolvaso. Masreszt meg ez a sajat baráti tarsasaga unneplese, hadd szorakozzon. Ha meg ennyire vergodsz ezen, beszeld meg vele, ennyi. Tudod az oszinte kommunikacio a jo kapcsolat alapja.

2024. ápr. 24. 12:48
 33/89 A kérdező kommentje:
Persze, hogy olyan pár kell, aki nem bulizik :D hisz írtam is, hogy az elején lefixáltam ezt vele. Pont azért, hogy ne nyomjam el, tisztában legyen a dolgokkal. Írtam, hogy az ismerőseim tisztában vannak a dolgokkal, figyelj jobban :) számomra megdöbbentő, hogy itt sokaknak tök normális, hogy a másik két hétre elutazik a párja nélkül, mert jobb a barátokkal külön bulizni. Nem a semmiért vannak manapság olyan párkapcsolatok. Hihetetlen
2024. ápr. 24. 12:49
 34/89 anonim ***** válasza:
100%

Még mindig nem válaszoltál a kérdésemre:

Miért nem hagyod el? :D

2024. ápr. 24. 12:52
 35/89 anonim ***** válasza:
100%

#33 Igen, tök normális. És pont ezért van csodás párkapcsolatom sok éve. Ellenben neked nem lesz, ha így állsz hozzá.

#6 meg #14 vagyok

2024. ápr. 24. 12:53
 36/89 anonim ***** válasza:
100%
Párod nélkül? Ember 3 hónapja vagytok ismerkedős fázisban! Mi vagy te a férjeura 🤣? Már most azon kattogsz, hogy 2 hétre "nélkülem elvan" és akkor mi van? Nem örökre megy el! Írni tudtok! Már most egy önző matrica ragacs vagy! Sose kellenél nekem az biztos!
2024. ápr. 24. 12:54
 37/89 anonim ***** válasza:
100%
Magyarul amúgy be akarod korlátozni a párodat? Mosdóba elmehet egyedül??
2024. ápr. 24. 12:55
 38/89 A kérdező kommentje:
Te Jézus Atya Úristen :D senki nem korlátozza be, persze hogy találkozhat a barátaival :D meg ilyet, hogy egyikünk szeret kirándulni, másikunk nem. Ki írt ilyet? Betegek vagytok esküszöm :D a linkelt kérdés utolsó válaszolója nagyon jót írt. Amugy 30-35 év között vagyunk, nem 20 évesek. Többször nem írom le, az ismerkedős fázisban elmondtam neki, milyen párt keresek, nem bulizósat. Persze persze, ő ilyen, pont illünk akkor egymáshoz. Látom ide felesleges klrdést írni, csak úgy elvesztek neg hozzá tesztek a történethez :D
2024. ápr. 24. 13:03
 39/89 anonim ***** válasza:
75%
Szerintem még barátnőd se van, csak trollkodsz.
2024. ápr. 24. 13:10
 40/89 anonim ***** válasza:
100%
Te k...va gáz vagy, már ne haragudj... 30+ os férfi létedre úgy viselkedsz, mint egy 10 éves kis hülyegyerek. Akkor szerinted neked a céges csapatépítő hétvégén is ott kellene lenned velük? :D
2024. ápr. 24. 13:11
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!