Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek normális, hogy nélkülem utazik?
Jézus gyere le a keresztről.
Ha úgy érzed, hogy kevés az együtt töltött idő, le se tojja a fejed rendben van: tedd ki a fenébe!
Miért nem szakítasz vele, kapcsolatfüggő vagy, önbecsülésed nincs?
A kapcsolatfüggőség szintén személyiségzavar mint a nárcizmus csaxólok ha nem tudnál róla és óriási nagy probléma ha nincs önbecsülésed szintén.
2024. ápr. 24. 12:47
Figyi, a baratno ferje teljesen mas, mint te, aki csak 3 honapja a parja a baratnodnek :) Az is lehet igen persze, hogy azert nem hiv, mert nem tudja fizetni a te reszedet, en sem hoznam ezt fel a
temat. Oke, irtad, hogy fizetned a sajatodat, de a baratnod sem gondolatolvaso. Masreszt meg ez a sajat baráti tarsasaga unneplese, hadd szorakozzon. Ha meg ennyire vergodsz ezen, beszeld meg vele, ennyi. Tudod az oszinte kommunikacio a jo kapcsolat alapja.
2024. ápr. 24. 12:48
33/89 A kérdező kommentje:
Persze, hogy olyan pár kell, aki nem bulizik :D hisz írtam is, hogy az elején lefixáltam ezt vele. Pont azért, hogy ne nyomjam el, tisztában legyen a dolgokkal. Írtam, hogy az ismerőseim tisztában vannak a dolgokkal, figyelj jobban :) számomra megdöbbentő, hogy itt sokaknak tök normális, hogy a másik két hétre elutazik a párja nélkül, mert jobb a barátokkal külön bulizni. Nem a semmiért vannak manapság olyan párkapcsolatok. Hihetetlen
Még mindig nem válaszoltál a kérdésemre:
Miért nem hagyod el? :D
2024. ápr. 24. 12:52
#33 Igen, tök normális. És pont ezért van csodás párkapcsolatom sok éve. Ellenben neked nem lesz, ha így állsz hozzá.
#6 meg #14 vagyok
2024. ápr. 24. 12:53
Párod nélkül? Ember 3 hónapja vagytok ismerkedős fázisban! Mi vagy te a férjeura 🤣? Már most azon kattogsz, hogy 2 hétre "nélkülem elvan" és akkor mi van? Nem örökre megy el! Írni tudtok! Már most egy önző matrica ragacs vagy! Sose kellenél nekem az biztos!
2024. ápr. 24. 12:54
Magyarul amúgy be akarod korlátozni a párodat? Mosdóba elmehet egyedül??
2024. ápr. 24. 12:55
38/89 A kérdező kommentje:
Te Jézus Atya Úristen :D senki nem korlátozza be, persze hogy találkozhat a barátaival :D meg ilyet, hogy egyikünk szeret kirándulni, másikunk nem. Ki írt ilyet? Betegek vagytok esküszöm :D a linkelt kérdés utolsó válaszolója nagyon jót írt. Amugy 30-35 év között vagyunk, nem 20 évesek. Többször nem írom le, az ismerkedős fázisban elmondtam neki, milyen párt keresek, nem bulizósat. Persze persze, ő ilyen, pont illünk akkor egymáshoz. Látom ide felesleges klrdést írni, csak úgy elvesztek neg hozzá tesztek a történethez :D
Szerintem még barátnőd se van, csak trollkodsz.
2024. ápr. 24. 13:10
Te k...va gáz vagy, már ne haragudj... 30+ os férfi létedre úgy viselkedsz, mint egy 10 éves kis hülyegyerek. Akkor szerinted neked a céges csapatépítő hétvégén is ott kellene lenned velük? :D
2024. ápr. 24. 13:11
Kapcsolódó kérdések: