Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek normális, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek normális, hogy nélkülem utazik?

Figyelt kérdés
Párom két hétre utazik a barátaival nyaralni, egyikük szülinapját ünnepelni. Igaz, csak 3 hónapja vagyunk együtt, meg már mielőtt összejöttünk le volt foglalva, de engem zavar, hogy még csak fel sem merült, hogy én is menjek. Én biztos nem mennék nélküle, nem hagynám ki ekkora élményből.
2024. ápr. 24. 11:49
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 21/89 anonim ***** válasza:
96%
Nem bízol benne, úgy érzed hanyagol. De akkor minek vagy vele? Mindegy mit írunk, egyet is érthetünk veled te akkor is vele maradsz. Akkor nem mindegy mit írunk???
2024. ápr. 24. 12:18
 22/89 anonim ***** válasza:
0%

20.

Akkor pedig a szava törvény. Ő a főnök, te pedig teszed amit parancsol. Haha, balek.

2024. ápr. 24. 12:19
 23/89 anonim ***** válasza:
100%
Ismered egyáltalán a barátait? 3 hónapja jártok, még a csajt sem ismered igazán. Eléggé agyon tudja ütni a bulit egy idegen jelenléte, pláne, hogy csak egy kis 3-4 fős társaságról van szó. Majd ha hosszútávon is együtt maradtok és te is bekerülsz a baráti társaságukba, akkor legközelebb majd biztos már veled is terveznek.
2024. ápr. 24. 12:20
 24/89 anonim ***** válasza:
100%
A pasim szeret turistáskodni, én nem volt már többször is kirándulni nélkülem.. oké nem az igazi külön.. de mivel nekem az komfortzónán kivűl esik biztosan nem megyek.. és nem szeretném elvenni tőle ezt.. ennyi..
2024. ápr. 24. 12:22
 25/89 anonim ***** válasza:
75%

Elég nárcisztikusnak tűnik a felfogásod kedves kérdező!

Épphogy 3 hónapja jöttetek össze, de már beakarod szabalyozni, sértődsz, hogy mar egy előtte lefoglalt útra el mer menni nélküled a rég ismert barátaival, és mi az hogy téged nem visz magával. Pfff

2024. ápr. 24. 12:23
 26/89 anonim ***** válasza:
2024. ápr. 24. 12:30
 27/89 A kérdező kommentje:
Elég fura válaszokat kapok itt őszintén szólva, lehet velem van a baj akkor. De ha tíz ismerősön nem klrdezte, akkir egy se, hogy én miért nem megyek? Pedig ismerik a szitut. Az meg hogy én klrdezzem meg ebben a helyzetben, hogy mehetnék e? Hét szerintem gáz, neki kéne felajánlani, aztán megbeszéljük. Nyilván nem akarja, magam is rájöttem. Azt tudni kell, hogy az elején lefixáltam vele, hogy kirándulni szeretek, de bulizás nincs, nem az én világom, kinőttem belőle, és ilyen párt szeretnék magam mellé. Szóval én őszinte voltam, nem közben találok ki dolgokat
2024. ápr. 24. 12:37
 28/89 anonim ***** válasza:
30%

Kit érdekel, hogy te mit akarsz? Istenem tedd őt ki ha egyszer nem felel meg.

De nem fogod mert attól vagy beszarva, hogy más pina nem akad!

Te bajod, remélem szétcsal amikor csak lehet és hamarosan elhagy téged, megérdemled.

Nárcisztikus foskalap vagy.

2024. ápr. 24. 12:40
 29/89 anonim ***** válasza:
100%

Az ismerőseid csak annyit látnak, hogy öszejöttetek és kiváncsiságból vagy épp uszításból megkérdezik miért nem mész te is, de gondolom fingjuk nincs a háttérről és előzményekről. Amúgy meg nem az ismerősök véleményére kellene adni minden esetben.

Most bulizáson vagy kiakadva, de tudtommal most utazásról van szó nemde? Te nem szeretsz bulizni, hát nem mész. Vagy te már azt is elvárod a másiktól, hogy néha napján ne menjen el temiattad a barátaival sehova, és mondjon le erről is?

Szerintem neked olyan pár kellene akit orránál fogva vezetsz, és elnyomhatod. Lehet jobban jár nélküled.

2024. ápr. 24. 12:42
 30/89 A kérdező kommentje:
Szóval akkor az is tök normális, hogy nem elég, hogy két hltig nem találkozunk, így három lesz, mert most a barátnőjével tölti a hétvégét. Aki linkelte azt a kérdést, köszönöm, ugy néz ki más is ilyen helyzetben van. Vállalom, inkább legyek nárcisztikus, mintbolyan felfogású, mint ti :D ha baj, hogy a párommal akarok lenni, hát legyen. Ti meg menjetek jobbra balra a párotok nélkül, gratula hozzá :) csak így nehéz elhinni, hogy nagyon hiányzom neki, így csak duma. Én komolyan is gondolom, hogy hiányzik
2024. ápr. 24. 12:44
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!