Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek normális, hogy nélkülem utazik?
Látom, bocsánat! Ugyanaz vagy. Nem értem, hogy miért kellett újra kiírnod. Azért, mert széttrollkodták? Ugyanúgy megrohamoztak, ez az oldal nem változik.
Ha előre lefoglalt csajos nyaralás, az rendben van. De ha hazajön és nem bagózik rád, az részéről nincs rendben. Beszélj vele arról, hogy mit gondolsz. Én 3 napos kapcsolatban is megmondom a frankót. Hagyd ezt az oldalt, ezt magadtól is el tudnád rendezni, csak eteted a trollokat.
35/F
Lehet, úgy gondolta, de aztán a gyakorlatban rájött, hogy nem fog menni neki, ő pörgősebb életre vágyik. Aki alapból olyan, az nem fog tudni megváltozni. És nem is szabad.
#14 #6 vagyok
#67 vagyok
Én nem hiszek ebben a "kibuliztam magam", mert ez is olyan, hogy ha 20 évig ilyen voltál, akkor a 21. évtől nem lehetsz tök másmilyen vagy csak magadat megtagadva. Nyilván ő úgy érzi, 3 hónap után még nem vagy a társasága szerves része, akikkel már évek óta ismerik egymást. Ez van.
Száz szónak is egy a vége: ti ketten nem illetek össze. Más az életviteletek.
És úgy tűnik, egyikőtök sem kompromisszumkész. Mert te is csak a magadét hajtogatod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!