Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek normális, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek normális, hogy nélkülem utazik?

Figyelt kérdés
Párom két hétre utazik a barátaival nyaralni, egyikük szülinapját ünnepelni. Igaz, csak 3 hónapja vagyunk együtt, meg már mielőtt összejöttünk le volt foglalva, de engem zavar, hogy még csak fel sem merült, hogy én is menjek. Én biztos nem mennék nélküle, nem hagynám ki ekkora élményből.
2024. ápr. 24. 11:49
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 61/89 anonim ***** válasza:
100%

Látom, bocsánat! Ugyanaz vagy. Nem értem, hogy miért kellett újra kiírnod. Azért, mert széttrollkodták? Ugyanúgy megrohamoztak, ez az oldal nem változik.

Ha előre lefoglalt csajos nyaralás, az rendben van. De ha hazajön és nem bagózik rád, az részéről nincs rendben. Beszélj vele arról, hogy mit gondolsz. Én 3 napos kapcsolatban is megmondom a frankót. Hagyd ezt az oldalt, ezt magadtól is el tudnád rendezni, csak eteted a trollokat.

35/F

2024. ápr. 25. 09:47
 62/89 A kérdező kommentje:
Nyilván nem az oldal alapján ítélek, jól néznénk ki :D amúgy most már biztos vagyok benne, hogy szakítok. Sajnálom, de én őszinte vagyok, utálom ha más nem, vagy kertel. Visszakerestem a beszélgetésünkben, hogy hogy írta a dolgokat. A hónap elején még azt írta, azért nem találkozunk a hétvégén, mert a külföldön dolgozó barátnője csak most ér rá találkozni, utána ő utazik, ez a barátnő meg megy vissza külföldre. Szó nem volt róla, hogy ő is megy,a nyaralásra. Ha meg közben szervezték be, ennyi erővel tőlem is kérdezhette volna, hogy nem e mennék el. És igen, én fotdított helyzetben biztos azon lennék, hogy ő is tudjon jönni. Ez rohadt fura nekem, kertel, meg ez az egész nyaralás nem tiszta, ki megy meg miért kell titkolózni. Mondja azt, hogy csajbuli lesz, aztán kész. Persze ezt nem meri mondani, mert tudja, hogy az elején elmondtam nem szeretem a bulizós csajokat. Amire azt mondta oké, ő nem ilyen, de persze ezt itt senki nem képes felfogni, én korlátozom be, holott előre elmondtam a dolgokat. Majd nyaralás után beszélek vele erről, nem akarom elszúrni a kedvét előre. Szeretem ennyire, de ez így rohadtul nem lesz jó, hogy össze vissza beszél.
2024. ápr. 25. 10:06
 63/89 anonim ***** válasza:
Így már világosabb az is, hogy eszerint ő hadovált össze-vissza és ezért katyvasz. Hát akkor igen.
2024. ápr. 25. 10:11
 64/89 A kérdező kommentje:
Kicsit úgy tűnik, jobban elvan a barátnőivel, mint a mindenkori párjával. Ezt is bizonyítja, hogy lényegében nem is volt még hosszabb párkapcsolata 32 évesen. Minek együtt tölteni a barátnőjével egy háromnapos hltvégét most, mikor utána együtt lesznek két hétig még? Velem kéne lennie most, utána ráérne foglalkoznk a barátnőkkel. Tuuuudom, bekorlátozom, meg nárcisztikus vagyok. Itt az is normálus lenne, ha fél év múlva találkoznánk csak, mert akkir nem korlátoznám be :D
2024. ápr. 25. 10:13
 65/89 anonim ***** válasza:
Nem kell mellre szívni, 3 hónap...gyakorlatilag ismerkedtetek, és kiderült, hogy merőben mások vagytok, mások a szociális igényeitek. Ennyi. Előfordul...
2024. ápr. 25. 11:35
 66/89 A kérdező kommentje:
Vhogy így igen. Csak zavar, hogy az elején elmondjam, milyen típust leresek, és annyira mondta, hogy ő ilyen, ő is ezt keresi. Na mindegy, ez van
2024. ápr. 25. 11:46
 67/89 anonim ***** válasza:

Lehet, úgy gondolta, de aztán a gyakorlatban rájött, hogy nem fog menni neki, ő pörgősebb életre vágyik. Aki alapból olyan, az nem fog tudni megváltozni. És nem is szabad.

#14 #6 vagyok

2024. ápr. 25. 12:40
 68/89 A kérdező kommentje:
Én is így gondolom, nem is tud meg nem is szabad megváltozni. Itt jön ki, hogy a legtöbb ember nem ismeri magét. Azt hiszi hogy, aztán nem. Én kibuliztam magam bőven, nem hiányzik. És a nem hiányzik azt jelenti nem hiányzik, nem azt hohy csak néha már. Na ezt keverik össze legtöbben.
2024. ápr. 25. 12:46
 69/89 A kérdező kommentje:
Közben rákérdeztem pár dologra. Tényleg ugy volt, hogy csak ketten mennek. Aztán lehet nem írtam, három féle időpont volt már, mikor mennek, mert nincs hely. Már akkor fura volt, ha le van fixálva, mi az hogy nincs hely. Közben kiderült, ennek a külföldön dolgozó barinőnek kellett még egy hely, azért volt ez, hogy ő is tudjon menni. Akérki akérmit mond, fordított helyzetben én biztos a páromat vinném, nem vmelyik havert, hiába három hónap csak. Hülyének vagyok nézve na :D az nem derült még ki, hogy akkor a most hétvégét miért vele tölti, és nem velem, ha egyszer ugyis utána együtt lesznek két hétig.
2024. ápr. 25. 13:08
 70/89 anonim ***** válasza:

#67 vagyok

Én nem hiszek ebben a "kibuliztam magam", mert ez is olyan, hogy ha 20 évig ilyen voltál, akkor a 21. évtől nem lehetsz tök másmilyen vagy csak magadat megtagadva. Nyilván ő úgy érzi, 3 hónap után még nem vagy a társasága szerves része, akikkel már évek óta ismerik egymást. Ez van.

Száz szónak is egy a vége: ti ketten nem illetek össze. Más az életviteletek.

És úgy tűnik, egyikőtök sem kompromisszumkész. Mert te is csak a magadét hajtogatod.

2024. ápr. 25. 13:39
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!