Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mi a véleményetek a csenddel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek a csenddel verésről? Milyen emberek élnek ezzel?

Figyelt kérdés

Az a helyzet, hogy a párommal nagyon összevesztünk. Valamit elkövetett ellenem. Mondtam súlyos dolgokat, többek között azt, hogy nem akarok vele soha többet beszélni. Aztán lenyugodtam pár napra és írtam, hogy sajnálom és a történtektől, függetlenül hiányzik és jó lenne, ha megbeszélnénk a dolgokat.

De valami megváltozott a vita után, mert alig jelentkezik. Egy egy hűvös sort ír csak. Múltkor rákérdeztem konkrétan, hogy azért vagy fent facebookon mostanában ilyen keveset mert másik nővel töltöd az időd. Na azt határozottan megválaszta, hogy nem, de az érzéseit fírtató kérdésemre nem válaszolt. Őszintén szólva azért vesztünk konkrétan össze, mert én folyamatosan úgy érzem, hogy csak akkor kellek neki, ha minden tökéletes, egyébként meg magamra hagy vagy csenddel ver. Szóval ez már nem az első esete....

2024. ápr. 20. 14:17
1 2 3 4 5 6 7 8
 71/76 anonim ***** válasza:
Hagyjátok már. 😀Tény, hogy a kérdezőnek sincsen minden rendben a fejében. Ezen felesleges vitatkozni. Összeállt egy átjáróházzal, most meg csodálkozik, hogy az elképzelt meséjéből nem vált valóra semmi.
2024. ápr. 20. 18:36
 72/76 anonim ***** válasza:
100%

71!

A másik négy pipás, a "pszichológus" állt bele másokba, hogy értsük meg, mert neki van igaza.

"Majd ha el tudod végezni a pszichológia szakot, amit a szövegértésed alapján kétlek, majd akkor vitapartner lehetsz, addig nem. Semmit nem tudsz erről a szakmáról, csak a netes kliséket hányod ide. További jó szórakozást! Értelmetlen egy ilyennel leállni. Ostoba vagy és ennyi."

De közben csak youtube linkeket másolt be, igazi netes kliséket és amikor le lett írva, hogy nem biztos, hogy igaza van (inkább nincs mint van), vagyis nem mondtam neki ellen még én lettem az ostoba! Ő nem tud értelmezni mondatokat és még negatív jelzőkkel is illeti az embereket anélkül, hogy ismerné őket.

De amúgy ja, a kérdező megint félretrafált férfit illetően és azért akar vele maradni mert azt hiszi ő maga, hogy 41 évesen (ha jól emlékszem ennyi a kora) már kevésbé van esélye.

Ilyen egyszerű.

2024. ápr. 20. 18:44
 73/76 anonim ***** válasza:
Igen, írtam, hogy csak be van szarva az egyedülléttől. Ezért ragaszkodik ennyire ehhez a Casanova pasashoz. Azért van gusztusa, hogy még egy nemi betegség átadása után is képes lenne lefeküdni vele megint. Komolyan hányinger ennyire megalázkodni egy fsz miatt.
2024. ápr. 20. 18:52
 74/76 anonim ***** válasza:
Nárcikra jellemző
2024. ápr. 21. 00:17
 75/76 anonim ***** válasza:
Ez nem csenddel verés. Elege van a hisztidből, ezért kerül. Nem kell ahhoz másik nő, hogy ne akarjon veled lenni. Lehet, hogy inkább egyedül akar lenni. Egyértelmű, hogy te még nem zártad le ezt a témát, és újra veszekedni fogsz vele a nemi betegség miatt. A múltat nem tudja megváltoztatni, mit tehetne még?
2024. ápr. 21. 04:33
 76/76 anonim ***** válasza:
Na mi a helyzet azóta? Szent a béke vagy szétbútoroztatok?
2024. máj. 3. 15:41
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!