Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mi a véleményetek a csenddel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek a csenddel verésről? Milyen emberek élnek ezzel?

Figyelt kérdés

Az a helyzet, hogy a párommal nagyon összevesztünk. Valamit elkövetett ellenem. Mondtam súlyos dolgokat, többek között azt, hogy nem akarok vele soha többet beszélni. Aztán lenyugodtam pár napra és írtam, hogy sajnálom és a történtektől, függetlenül hiányzik és jó lenne, ha megbeszélnénk a dolgokat.

De valami megváltozott a vita után, mert alig jelentkezik. Egy egy hűvös sort ír csak. Múltkor rákérdeztem konkrétan, hogy azért vagy fent facebookon mostanában ilyen keveset mert másik nővel töltöd az időd. Na azt határozottan megválaszta, hogy nem, de az érzéseit fírtató kérdésemre nem válaszolt. Őszintén szólva azért vesztünk konkrétan össze, mert én folyamatosan úgy érzem, hogy csak akkor kellek neki, ha minden tökéletes, egyébként meg magamra hagy vagy csenddel ver. Szóval ez már nem az első esete....

2024. ápr. 20. 14:17
1 2 3 4 5 6 7 8
 31/76 anonim ***** válasza:
72%
Mégis mit vársz egy olyan pasastól, aki a fél világot megbszta már és ráadásul ahhoz is hülye volt, hogy legalább próbálja minimalizálni a nemi betegség esélyét? Te komolyan elhiszed, hogy megváltozott? Naiv lelkem.... Amit eddig láttál az is csak színház volt, neked. Mostanra belefáradt az egészbe.
2024. ápr. 20. 15:42
 32/76 A kérdező kommentje:
31. Gumival mellett is el lehet kapni herpeszt, ghonorreat, hpvt, csomó mindent. Sokat változott, igen. Én ismerem, te nem. Magához képest nagyot fejlődött.
2024. ápr. 20. 15:46
 33/76 anonim ***** válasza:
Akkor itt nem csenddel verés van, hanem kepesztés. Majd ír, ha engedi a másik nő.
2024. ápr. 20. 15:52
 34/76 anonim ***** válasza:
100%

Látszólag. Nincs olyan, hogy valaki a valódi bőréből végleg kibújjon. Te azt látod, amit eljátszott neked. És most megunta. Ezért nem tárgyal veled. Egyelőre. Pihen, hogy új erőt gyűjtsön a következő előadásra, amit te szépen be is veszel ismét. Nőj fel!

2024. ápr. 20. 15:52
 35/76 A kérdező kommentje:
33. Mint írtam, nincs neki másik nő
2024. ápr. 20. 15:58
 36/76 anonim ***** válasza:
Milyen emberek? Mint a te pasid is. 🤷‍♀️
2024. ápr. 20. 16:00
 37/76 A kérdező kommentje:
34. Én ennyi összeesküvés elméletet nem látok, amit te itt általában megfogalmazol a férfiakról és azok viselkedéséről
2024. ápr. 20. 16:01
 38/76 anonim ***** válasza:
Akkor miért nem ír? Szerintem azért, mert elmondta, amit akar és nem fog erről többet mondani. Miért? Mert neked mindegy mennyit beszél, te szerelmes vagy és nem érdekel.
2024. ápr. 20. 16:04
 39/76 anonim ***** válasza:
🤣🍿🚬👏☕
2024. ápr. 20. 16:05
 40/76 anonim ***** válasza:
Gyógyítható betegség vagy HIV? Ne haragudj, de az ilyen pasas egyértelmű kuka. Betegséget kaptál tőle (tudta a saját előéletét, de nem vigyázott rád, nem mondta, hogy várjunk 2 hónapot, csináltatok egy szűrés, és utána kezdjük a kapcsolatot, hanem belecsapott a lecsóba, ez amúgy a te felelősséged is, mert te is felvethetted volna, hogy együtt menjetek szűrésre). Ezen felül mentális problémái vannak, "kitartottad"(?), de nem hajlandó normálisan megbeszélni a problémákat? Szarvasgomba tenyészik a farkán trichomonas helyett, hogy így véded, vagy mi?
2024. ápr. 20. 16:09
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!