Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek a csenddel verésről? Milyen emberek élnek ezzel?
Az a helyzet, hogy a párommal nagyon összevesztünk. Valamit elkövetett ellenem. Mondtam súlyos dolgokat, többek között azt, hogy nem akarok vele soha többet beszélni. Aztán lenyugodtam pár napra és írtam, hogy sajnálom és a történtektől, függetlenül hiányzik és jó lenne, ha megbeszélnénk a dolgokat.
De valami megváltozott a vita után, mert alig jelentkezik. Egy egy hűvös sort ír csak. Múltkor rákérdeztem konkrétan, hogy azért vagy fent facebookon mostanában ilyen keveset mert másik nővel töltöd az időd. Na azt határozottan megválaszta, hogy nem, de az érzéseit fírtató kérdésemre nem válaszolt. Őszintén szólva azért vesztünk konkrétan össze, mert én folyamatosan úgy érzem, hogy csak akkor kellek neki, ha minden tökéletes, egyébként meg magamra hagy vagy csenddel ver. Szóval ez már nem az első esete....
Nem nárcisztikus szerintem se!
Inkább a kérdező az! :DDD
Milyen tények? Az, hogy megharagszik a kérdezőre és kevesebbet ír vissza, vagy nem ír? Attól még nem nárcisztikus. Csak éretlen, önző, vagy egyszerűen érzékeny, kell neki idő míg megbékél.
Elmondta a kérdezőnek, hogy szeretőt tartott az exfeleség mellett, hogy "1000" nőt vágott gerincre előtte.
Melyik nárcisztikus vallana be ilyeneket? Azok másokat hibáztatnak, mások a rosszak, ők tökéletesek.
A kérdező az aki szakított vele, lehordta ki tudja minek, felrótta neki, hogy mit csinált a múltban, érdekli nem-e lépett félre. Ő állítja be magát az áldozatnak és nem akar róla lemondani, sőt előadta itt, hogy segíteni akar rajta, de előtte teljesen mást írt.
Hamarabb a kérdező nárcisztikus ha már mindenáron nárcisztikusat akarsz kihozni a sztoriból.
Én szerintem mindkettő éretlen, tele traumákkal és nem tudnak változni, már igazából késő. 40+ évesen már nehéz nagyon fejlődni jobb irányba.
Már csak az, hogy nem felel meg a kérdezőnek a férfi és mégis kibékülne vele arra utal, hogy nem tiszta.
"Már csak az, hogy nem felel meg a kérdezőnek a férfi és mégis kibékülne vele arra utal, hogy nem tiszta."
Értsd már meg, hogy "dehátszereti". 😀Mindig ezzel takaróznak.
Egyébként csak fél az egyedülléttől, ezért akar megváltoztatni a saját elképzelése szerintire egy olyan manuszt, aki erre totál alkalmatlan. És ez most ki is bukott. Ezzel viszont nem képes szembenézni. Ugye, nehogymá ne olyan legyen mint amilyennek elképzelte a mesebeli hercegét.
Majd jön hamarosan úgyis az újabb mese, hogy könnyek között megint megkérte a kezét. 🤣
57!
"Az a helyzet, hogy a párommal nagyon összevesztünk. Valamit elkövetett ellenem. Mondtam súlyos dolgokat, többek között azt, hogy nem akarok vele soha többet beszélni."
Hát ne haragudj, de én se szeretnék a kérdezővel a férfi helyében többé szóba állni.
"De valami megváltozott a vita után, mert alig jelentkezik. Egy egy hűvös sort ír csak. Múltkor rákérdeztem konkrétan, hogy azért vagy fent facebookon mostanában ilyen keveset mert másik nővel töltöd az időd. Na azt határozottan megválaszta, hogy nem, de az érzéseit fírtató kérdésemre nem válaszolt."
De egyébként ír neki, válaszolt is a fb-os gyanúsítgatásra.
Ez mióta csenddel való verés? Aki csenddel ver az nem szól hozzád.
De oké legyen akkor mindkettő nárcisztikus. Vagy legyen csak a férfi!
A kérdező miért akar visszamenni hozzá? Azért mert ő is beteg a fejére!
Mindkettőnek személyiségzavara van, csak az egyik "nárcisztikus" míg a másik: a kérdező kapcsolatfüggő, nincs önbecsülése, féltékeny pedig tudja, hogy kivel van együtt, tudja, hogy értéktelen a férfi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!