Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Leírom lenn a sirámomat, mi a véleményed róla?
"ma is itthon vagyunk együtt, nem dolgozunk"
Menjetek el sétálni, a virágbolt felé, és kérd meg, hogy vegyen neked virágot. Ha nem vesz, vegyél magadnak te. Hogy legyen szép virágod, mert azt szereted.
Őszintén nem értem hogy miféle csoda folytán okozna neked az örömöt, ha ezek után vesz egy virágot.
Esküszöm nem tudom elképzelni.
Ennek az lenne a lényege, hogy gondol rád a másik, de így mi jó van benne?
Fura, de nálunk pont ellenkező a probléma. Milliószor elmondtam neki 9 év alatt, hogy a vágott virágot nem szeretem, mert elhervad nagyon hamar, a cserepest meg képtelen vagyok életben tartani, így ne vegyen virágot, tényleg bármi másnak örülök. Ennek ellenére évi több alkalommal is megveszi, persze próbálok örülni neki, de most is a héten már többször is említettem neki, hogy nem kell virág, és kicsit bosszant, hogy csak vett.
Szerintem a pasik ezt egyszerűen nem veszik komolyan. Az én férjem úgy gondolja az a normális, ha a nő kap alkalmakra virágot, és mondhatok bármit akkor is vesz, a te barátod pedig nem tartja fontosnak, így eszébe se jut mennyire zavarhat ez téged. Azt írtad, hogy csokit szokott venni szóval valószínűleg nem kőbunkó, csak azt nem érti, hogy miért szeretnél virágot. Próbáld valahogy érthetően a tudtára adni, hogy ezzel nagyon megbánt, hátha valahogy eljut az agyáig. Ha más téren rendben vagytok és nem hanyagol el akkor szerintem ez nem szakítook, de jó kommunikáció kell hozzá, hogy megértsétek egymás nézőpontját.
De ezt sem értem egyébként.
Ezen múlik? Virágért cserébe szex?
Ettől a tranzakcionális kapcsolati felfogástól kiráz a hideg.
Nem azért kéne virágot venni hogy legyen szex, és nem azért kéne "széttenni", hogy cserébe legyen ajándék
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!