Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Leírom lenn a sirámomat, mi a véleményed róla?
Figyelt kérdés
A barátommal 5 éve együtt vagyunk, és egyszerűen képtelen egy körbecseszett gazt venni nekem. Természetesen most a nőnap miatt jött fel. Nem vesz szülinapra, nem vesz névnapra, nem vesz Valentin napra, nem vesz nőnapra, semmilyen napra. Alkalmon kívül se. Soha. Tízezerszer elmondtam neki, virágot akarok, virágot! Mindig van kifogás. Ja, évfordulóra se vesz, azt kihagytam. Szóval mindig van kifogás, ma otthon voltunk, mikor vett volna. Most kevés a pénz mert most vett telefont. Most elfelejtette, teljesen kiment a fejéből. Most akart venni, de nem volt, totál le volt rabolva. Elegem van ebből! Vesz helyette néha egy bonbont, nem rossz, de csokit magamnak is szoktam venni, virágot nem. Az lenne a különleges. Évente párszor adhatna körbecseszett virágot. Legkönnyebb dolga van, hogy ennyit akar a nője, nem bonyolult drága dolgokat. De nem. A férfi ismerőseim mind gáznak tartják ezt tőle, igazat adnak nekem. Az egyik legjobb barátnőm már házas, és ő is kap évi párszor virágot. Főleg ünnepnapokon. És amikor mondtam neki februárban Valentin napkor, hogy most végre akart venni, de nem volt mert lerabolták a kínálatot, akkor mondta, hogy ez ott is jellemző ahol ők laknak, ezért rendszerint egy nappal előbb vesz neki virágot a férje. És hát igen, így is lehet. Az enyémtől meg a kifogást kapom. Ha nem ment előtte nap venni, aznap le volt rabolva, akkor miért nem hoz utólag másnap? Ma nőnap van, és kíváncsi vagyok, vesz-e nekem virágot, de 100% nem fog, mert ma is itthon vagyunk együtt, nem dolgozunk, és ilyenkor ez szokott lenni a kifogása...2024. márc. 8. 12:09
11/15 anonim válasza:
Gáz, hogy nem vesz neked, de az is, hogy kéred, ráadásul ilyen erőszakosan, hisztisen. Kierőszakolt virág kell? Akkor már inkább vegyél magadnak.
12/15 anonim válasza:
Exem is ilyen volt. Mindig azzal jött, hogy minek már az, úgyis elhervad, inkább ideadja az árát, hogy abból vegyek valami mást. Ez valami speciális becsípődés lehet, vagy nem tudom.
13/15 anonim válasza:
Szerintem egy kretén a pasid, és őszintén nem értem, minek vagy vele.
14/15 anonim válasza:
Direkt nem vesz, nehogy az legyen, amit szeretnél
Fejbebsztam volna az első virág nélküli szülinapom után mikor direkt kérted, aztán menjen isten hirevel
15/15 anonim válasza:
Én ma vettem magamnak egy szép csokrot, miután a párom lerázott azzal, hogy "majd nő virág otthon a kertben".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!