Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennél ha a családodnak ez lenne a véleménye?
Támogató és segítő családunk van.
Viszont azt látják barátnőmön hogy neki így kényelmes. Sok mindent átvállalok mert míg ő inkább "nyöszörög" rajta és én inkább megcsinálom. Intézem a dolgaink, segitem stb.
Rajta nem látják " hogy törné magát" hogy kettőnknek többjük legyen.
Úgy látják hogy kezd kisajátítani és kicsit elszigetelni. Soha nem akartak neki rosszat és sajátjukként törődnek vele.
Hiába hívnak minket vagy mondom h menjünk valahova nem akar jönni, csak otthon lenni.
Pár furcsa jelet én is észrevettem ( de lehet en magyarázom bele):
1hete volt hogy az ő problémáját akartam megoldani, csak nekem időre kellett mennem dolgozni amit ő is tudott, csak annyi kellett volna h 15perccel előbb kel,vagy gyorsabban készülődik és amikor vártam rá és nekem már indulnom kellett h ne kések és mondtam h siess kicsit akkor még ő volt megsértődve és mondta h akkor menj, a családod fontosabb stb..én meg kapkodhattam h ne késsek
Vagy tesóm kicsit beteg köhög, és h ne ölelgessen mert hazahozod a bacit mondta barátnőm.. nem mintha ölelgetnenk egymást..
Kérdező, szakíts vele. Hányszor írjuk még le?
Kihasznál téged, zsarol téged.
Még akadhat hozzávaló nő. Mégcsak 30-on felül vagy, bakker még 60 évesen is.
Neked eddig ez megfelelt, hiszen csak nyihogsz rajta, de nem hagytad ott a francba, ha ennyire zavar a viselkedése. Felejtsd el, hogy majd valaki megváltozik azért, hogy neked vagy a családodnak megfeleljen. Ez nem így működik.
Ha valaki nem tetszik úgy, ahogy van, akkor minek vagy még mindig vele?? Élvezed a hisztiző kisfiú szerepet?
Nem tudom ki hogy van vele, de az én párom az én párom, nem pedig a családomé. Ehhez képest te a kérdést is úgy kezded, hogy a családod mit, hogy lát. Számomra inkább ez lenne azonnali red flag egy kapcsolatban! Értem én hogy tök cuki, segítő meg minden a családod, de ne a család ítélje már meg a kapcsolatot és a barátnőd kapcsolati hozzáállását (kisajátít, elszigetel). Talán inkább a leválást szeretné, ez nem lehetséges?
A másik: én pl reggel elég korán kelek, kell minimális idő míg "magamhoz térek", talán a barátnődnek is kell.
Szerintem az, hogy mindent átvállalsz,az nem normális. Meg nem kel fel időben stb.
Hozzáteszem az én párom ugyanilyen és még nem szakítottam vele, pedig az elég szarul esett, amikor a nagyapám temetésére nem jött el, mert b*szott felkelni.
33/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!