Mi a legnagyobb titkod, amit nem mondanál el a családodnak vagy egy családtagodnak, de jól esne kiírni magadból anomimitásban?
Elkezdtem randizni egy 4 évvel fiatalabb sráccal és szépen haladt a kapcsolatunk.
Apámnak volt ez első házasságából egy fia (féltestvérem), aki több mint 20 évvel idősebb volt mint én és egyáltalán nem tartottuk a kapcsolatot.
Egyszer váratlanul mégis felkeresett, mert hallotta kivel járok. Bevallotta nekem, hogy régebben viszonya volt egy férjes asszonnyal és teherbe ejtette. Így tulajdonképpen ő a barátom vérszerinti apja, én pedig félig-meddig az akkori barátom nagynénje.
Pár hónapon belül a féltestvérem meghalt, soha senkinek nem említettem amit a féltestvérem mondott nekem.
A barátommal később összeházasodtunk, 7 éve együtt vagyunk és született két egészséges kisfiunk.
Soha nem mondtam el neki, hogy rokonok vagyunk.
"Fiatal feleségem van, a fia pedig nem sokkal fiatalabb nálam."
A feleséged fia nem sokkal fiatalabb nálad? Ezt most így nem értem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!