Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Mi a legnagyobb titkod, amit...

Mi a legnagyobb titkod, amit nem mondanál el a családodnak vagy egy családtagodnak, de jól esne kiírni magadból anomimitásban?

Figyelt kérdés

2023. szept. 2. 12:41
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
72%
Négy éves korom óta irigylem a lány unokatesómat.
2023. szept. 3. 07:53
 12/16 anonim ***** válasza:
86%
csecsemőméretű a péniszem.
2023. szept. 3. 10:11
 13/16 Senior Séf ***** válasza:
68%
A francba! Elfelejtettem...
2023. szept. 3. 15:27
 14/16 anonim ***** válasza:
30%

Elvileg halál után a meghalt rokonok várnak. A klinikai halálnál mindenki azt véli felfedezni hogy a meghalt akárkije van ott.

Nos en rettegek hogy a bántalmazo anyámmal találkoznék.

Az életben el tudtam menekülni, de az élet után?

2023. szept. 4. 21:07
 15/16 anonim ***** válasza:
34%

11-es mit tud az unokatesód ami miatt irigylésre méltó?

7-es szóval akkor bi vagy? Ezek mellett még jó nagy hülye is ahogy látom, de ahogy nézem tisztában vagy vele.

2023. szept. 6. 14:41
 16/16 anonim ***** válasza:
76%
Szerencsére nekem nincsenek titkaim. Vagyis nem durva végülis. Most 2 éve lassan hogy, szóval amikor senki nem látja kielégítem magam változó gyakorisággal de általában heti 3-szor vagy ha olyan formában vagyok 4-szer. Tizenéves korom óta izgatnak a nejlonharisnyák, általában akkor ha csinos lányokon, hölgyeken van. Az a része felizgat ha leveszik a cipőt és látható a lábuk harisnyában. Erről magamon kívül senki nem tud hogy izgat
2023. szept. 6. 14:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!