Mi a legnagyobb titkod, amit nem mondanál el a családodnak vagy egy családtagodnak, de jól esne kiírni magadból anomimitásban?
Figyelt kérdés
2023. szept. 2. 12:41
11/16 anonim válasza:
Négy éves korom óta irigylem a lány unokatesómat.
13/16 Senior Séf válasza:
A francba! Elfelejtettem...
14/16 anonim válasza:
Elvileg halál után a meghalt rokonok várnak. A klinikai halálnál mindenki azt véli felfedezni hogy a meghalt akárkije van ott.
Nos en rettegek hogy a bántalmazo anyámmal találkoznék.
Az életben el tudtam menekülni, de az élet után?
15/16 anonim válasza:
11-es mit tud az unokatesód ami miatt irigylésre méltó?
7-es szóval akkor bi vagy? Ezek mellett még jó nagy hülye is ahogy látom, de ahogy nézem tisztában vagy vele.
16/16 anonim válasza:
Szerencsére nekem nincsenek titkaim. Vagyis nem durva végülis. Most 2 éve lassan hogy, szóval amikor senki nem látja kielégítem magam változó gyakorisággal de általában heti 3-szor vagy ha olyan formában vagyok 4-szer. Tizenéves korom óta izgatnak a nejlonharisnyák, általában akkor ha csinos lányokon, hölgyeken van. Az a része felizgat ha leveszik a cipőt és látható a lábuk harisnyában. Erről magamon kívül senki nem tud hogy izgat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!