LIBERÁLISOK, szóljanak neked erről, vagy neked és a családodnak mindegy?
Volt egy utazós kérdés a minap, ahol leírtam a tényeket, miszerint nem ajánlott manapság a Kanári-szigetekre utazni, mert sok a migiris. Erre lepontoztak és lerasszistáztak.
Na most, ha te költözöl/a gyereked költözik albiba, akkor te örülnél/elvárnád, hogy szóljanak, hogy az egy C fertőzött környék, vagy sok N lakik arra, vagy neked ez nem számít?
Névtelen fórum, nem kell hazudnod!
Én a 8. Kerületben lakom ahhol az épületben is vannak romák de konkrétan semmi bajom nincsen velük. Teljesen kultúráltak és normálisak. Persze egy putriba nem költöznék ahol hangoskodnak meg kosz van de ez rassztól független dolog.
Országok között is van olyan hely ahova abszolút nem mennél pedig a lakosság nagyrésze fehér.
"C fertőzött környék"
. Édes Istenem... nagy a baj nálad...
De hogy erre a kérdésnek álcázott hányadékra reagáljak: nem kell szólni. Aki ilyen szavakat használ, így gondolkodik, az magáról többet árul el, mint adott környékről.
Ismerek bőven romákat, dolgoztam olyan iskolában, ahol rengeteg roma diák volt.
Felénk is vannak romák, de eddig megverni csak echte magyar akart.
Én a dél-francia tengernél nyaraltam idén.
Nem raboltak el a migránsok ott sem.
5. Én azt bírom, amikor ilyen gazdag környéken élő emberkék osztják az észt a C fertőzöttségről, miközben cigányt csak pecsenye formájában láttak a tányéron.
Küldeném nekik hanukára: [link] Bár nem realista, mert itt vannak haszonállatok.
6-os!
Azokat a faluban "találták"
8.
Miért? Csak azt gondoltam, hogy befogadták az eltévedt állatokat. ;D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!