Versenyezünk ki kapott több negatív jelzőt teljesen normális kulturált viták során a gyakorin a magukat elfogadó toleránsnak való csupaszív liberálisoktól?
hát nem is tudom, mondjuk inkább dicsekszem.
Szóval kiegészítve: dicsekvő is voltam már.
Ne versenyezzünk, de kaptam én is jelzőket rendesen. Ennyit nem, azt elismerem.
Viszont meg kellett tanulnom, hogy privátban hogy kell lerázni a barmokat és hogy ne vegyem magamra ha egy féreg priviben próbál sértegetni.
5
Kevély!!! Bravó! Ez egy ritka és szép kifejezés, még ha negatív is.
Látom bővül a lista és dagad a máj :) de csak óvatosan, nehogy hedonistának tartsanak.
Nah, mára ennyit. Lövöm a gyerekeknek a pizsit.
Én azt szeretem h itt mindenki jobban tudja ki vagyok, hogyan működöm, mire gondolok, mit dolgozok, bár jobban tudnak mint saját magam. Időnként ezért is jövök ide önismeretet gyakorolni.
Csak néha elbizonytalanodom h nőnek hisznek, aztán megkapom h 40+ szaftos speed feliratú atlétás kopasz dagadt állat vagyok.
Mondjuk az eddigi vitáim alapján el tudom képzelni, hogy a rád mondott jelzők kb. fele még helytálló is.
Szóval én erre nem lennék büszke a helyedben, inkább azon kellene dolgozni, hogy ne legyenek igazak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!