Versenyezünk ki kapott több negatív jelzőt teljesen normális kulturált viták során a gyakorin a magukat elfogadó toleránsnak való csupaszív liberálisoktól?
10
Miért ne lehetnék rá büszke? Ha a beszűkült buta emberek lehülyéznek, azzal azt fejezik ki hogy az ő normarendszerük szerint én nem tartozom közéjük, ergo a normális normarendszer szerint jó vagyok! :)
12
Náááájn nááájn, náájnn!!! izéé... akarom mondani, NEM!
Mondom, személyes tapasztalat alapján.
Te azt mondod rájuk, hogy "beszűkült buta", ők a fentebbieket mondták rád, szóval a vita ismerete nélkül eldönteni, hogy kinek volt igaza, nem lehet.
Így arra hagyatkozom, amit tapasztaltam. Azt tapasztaltom, hogy a legtöbb esetben azok a jelzők, mint fasiszta vagy homofób, helytállóak szoktak lenni.
Ebből következik, hogy ez rád jó eséllyel igaz.
A fidesz pl. fasiszta, legalábbis a fasiszta jellemzőknek eleget tesznek, így azért nem ördögtől való feltételezés, hogy aki rájuk szavaz, az fasiszta.
Igazából nincs teljesen igazad. Sok szempontból a náci, fasiszta és komcsi rettentő közel áll egymáshoz, közelebb, mint mondjuk mérsékelt társaikhoz, mivel számos irányítási technikát egymástól vettek át.
Ebben sincs teljesen igazad.
Pont, hogy van közte kapcsolat, csak ténylegesen nem végzettségről vagy lakhelyről, hanem oktatási minőségről van szó.
Aki diplomás az nagyobb esély kapott jobb oktatást, mint mondjuk, akinek érettségije sincs.
Ahogy Bp közepén jobb oktatáshoz tud egy ember hozzájutni, mint az Alföld közepén.
Egy bizonyos oktatási szint alatt pedig az ember nem gondolkozik logikusan. Nem tudja felismerni az érvelési hibákat és megvezethetővé, befolyásolhatóvá válik.
A fidesz kommunikáció egy az egyben, mintha a mein kampf tartalmát követnék ilyen téren, ahol az emberek manipulációjáról van szó.
Ezért pont, hogy van különbség.
Illetve ha nem lenne, akkor nem is az a megoszlás lenne, amit választásokon látni lehet, hogy minél fejletlenebb egy település annál többen szavaznak a fideszre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!