Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Van egy barátnőm lassan már...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van egy barátnőm lassan már több mint egy éve és a kapcsolatunk eléjen voltak problémáim a szexxel véleményem szerint, rástresszeltem és az volt a gond, de ez elmúlt viszont most újra előjött és nem tudom mit tegyek?

Figyelt kérdés
19 éves fiú vagyok és félek hogy emiatt a kapcsolat is bánhatja, kívánom a szexet csak valami mindig balul sül el.

#tanács #Szexproblémák
jan. 26. 17:48
 1/9 -Belthazor- ***** válasza:
17%
Ennyi idő után nem kéne már balfasznsk lenned bro
jan. 26. 18:00
 2/9 anonim ***** válasza:
Ó hát az téli depi, egy éve is tél volt. Húzd ki valahogy tavaszig, mondd el neki nem vagy ilyenkor formában tartson ki.
jan. 26. 18:31
 3/9 anonim ***** válasza:
55%
Írj rám nyugodtan privát üzenetet. Valamit ajánlanék, saját tapasztalatból, csak nem tudom, nem-e reklámnak minősül, azt szabad-e ide leírni.
jan. 26. 18:33
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Segítséget kellene kérned szexuálpszichológus tol, ha ez hosszabb távon fenn áll.
jan. 26. 18:33
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Konkrétan mit jelent a “balul sül el”

Nem sül el?

Túl gyorsan elsül?

Lekonyul?

Fel se áll?

A fiú haverodra kell gondolj közben?

Anyádon jár az eszed?

Bocs de millió oka lehet, jó lenne ha valami konkrétabbat írnál mi a problémád.

jan. 26. 19:49
 6/9 A kérdező kommentje:
Aktus közbe lekonyul, de érdekességből rápróbáltam hogyha magamnak csinálom és akkor semmi gond nem volt.
jan. 26. 22:32
 7/9 anonim ***** válasza:

Ha tetszik a barátnőd, vonzónak találod, akkor teljesítmény kényszer lehet az oka.

Beszélgess vele erről, hogy segítsen ellazulni. Pl ha lekonyul. Simogasson, puszilgasson, vegye a szájába a farkad. Magyarul ne egy kellemetlen helyzet legyen ebből. Ha lelkileg túl jutsz ezen, utána szerintem működni fog.

jan. 27. 07:03
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Lámpaláz, valószínűleg teljesítménykényszer…

Vagy nem izgat fel a csaj…

Feleségemmel válás előtt velem is volt olyan, hogy csukott szemmel kellett koncentráljak legjobb haverom csajának a seggére, hogy megmaradjon a merevedésem.

De valószínűbb a te fiatalságoddal, hogy teljesítménykényszer, nekem is volt fiatalon és néha jártam úgy, hogy fel se állt…

Én vettem hozzá tablettát, 4alkalommal bevettem, többet nem kellett.

jan. 27. 07:04
 9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítségeket!
jan. 27. 14:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!