Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mik azok a dolgok, amelyekben csalódtál a párodat illetően, miután elmúlt a rózsaszín köd?
Például hogy úgy nézte a nőket hogy majd kiesett a szeme.. vagy majdnem karamboloztunk ez miatt…
Hogy minden nőre úgy nèzett, élőben/ gépen is…. csak rám nem, akkor sem ha ugyan olyan volt az alakom és az öltözködésem.
Megundorodtam tőle!
Az a gond, hogy utána már nem állt fel rá.
De komolyan!
Valahogy szebbnek és vonzóbbnak láttam mikor még odáig voltam érte.
Engem az lepett meg nagyon, hogy amikor eggyütt alszunk, éjszaka, lány létére hatalmasakat fingik.
Volt, hogy erre ébredtem fel.
Azt hittem, hogy valami leesett a polcról.
Amikor mondom ezt neki, akkor csak jó nagyokat nevet.
Ő ezt mulatságosnak tartja. Volt, hogy kutya pózban hátulról szexeltünk, és ő eközben is nagyokat fingott.
Volt, hogy azt mondta utána, hogy puszilgassam meg a pukkantóját, mert akkor felizgul, és hamarabb elélvez.
Szetintem ez valami fétis lehet nála.
Sokszor nagyon hangosan horkol. Emiatt van hogy nem tudok elaludni/ felébreszt. Ez a kapcsolatunk első hónapjaiban még nem jött ki, utána is csak lassan, fokozatosan. Nem mondanám csalódásnak, nem is tehet róla. Egyszerűen csak ez van. Más problémát még nem vettem észre.
Egyébként 14. éve vagyunk együtt.
38/N
8.
Félreértetted kicsit a helyzezet, mert nekem ez egyálltalán nem probléma, nem haragszom rá ezért.
Szó nincs erről, néha bizonyos helyzetekben még szexi is.
7.
Esetleg nem lehet, hogy van egy kis túlsúly, és zéró mozgás?
Nálam ugyanez volt. Én ledobtam 30 kilót, és mozgok, sportolok.
Azóta nincs horkolás.
5#
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!