Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az elmúlt időben sokat gondolok az exemre. Mi tudna segíteni?
21 éves vagyok, és kb 2 éve szakítottam az exemmel akivel összesen 2 évet voltam együtt. Azóta boldog párkapcsolatban élek a jelenlegi barátnőmmel, akivel már több, mint 1 éve együtt vagyunk. Havonta 1-2-szer mindig benne van az álmomban egy jó ideje, és nem tudom miért. A legfontosabb az lenne nekem, hogy rájöjjek ő a szívemnek hiányzik, vagy a testemnek.
Sajnos mindenhol le vagyok tiltva neki, és őszintén elég kellemetlen lenne felkeresni őt a semmiből.
Mit gondoltok erről?
#2 " Bár tény, hogy más dolgok is eszembe jutnak róla, jó időket éltünk meg minden téren"
Szerintem csak az akkori életed hiányzik, és hozzá kötöd fejben.
#5 Szerintem ez állhat a legközelebb az igazsághoz, erre még sosem gondoltam. A kapcsolatunk vége már elég toxic volt, de mégis hiányzik.
Lehet tényleg csak az hiányzik amilyen életem volt akkor.
Figyelj, megmondom az igazat.
Exem a napokban ràmírt, beszélgettünk, és ez nekem speciel segített elengedni a hosszú évek óta cipelt terhet.
Neked nem biztos, h segítene, de ne feledd, minden fejben dől el.
Talán ez a szám:
Tanulmányozz komolyabb álomfejtést (tehát NE Álmoskönyveket meg ilyeneket), elöljáróban annyit hogy valakivel álmodni a leginkább esetben jelenti azt hogy az a konkrét valaki hiányzik neked.
Egy álom nagyon sok mindent jelenthet, üzenhet egyszerre is, látszólag ellentmondásos dolgokat is. Egyrészt az elméd épp itt tart annak az időszaknak feldolgozásában, másrészt a jelenedben is lehet valami amit épp azok az arcok, emlékek jelenítenek meg legkézzelfoghatóbban. Az álom mindig üzenet,de a te feladatod hogy ébren dekódold.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!