Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményed azokról a nőkről akik ennyire válogatósak a férfiak terén és lehetetlen elvárasokat teremtenek?
"ennyire válogatósak" Mennyire?
Olyan jó lenne, ha konkretizálnád, számodra mik ezek az elszállt elvárások.
1. Azért mert valaki lúzer és alap dolgoknak sem tud megfelelni, nem lesznek az elvárások lehetetlenek.
2. Nagyon helyes. Miért kellene megelégedniük bármilyen igénytelen nőgyűlölő barlangi trollal?
Az, hogy valójában nem is keresnek párkapcsolatot.
Miért? Mert képtelenek igazodni bárkihez is, többnyire egoista, kontrollmánia, paranoia, meg egyéb személyiségzavar áll a háttérben.
Működik az "énvédő" mechanizmus, pedig sejti, hol a gond...
Változtatni meg lusta rajta.
Az, hogy nekik legalább vannak igényeik.
Tegnap rákerestem a volt barátnőmre. Megláttam, milyen pasival van együtt: egy csúfsággal!
Rendkívül sértve érzem magam. Mert ez azt jelenti, hogy egy igénytelen nővel voltam együtt. Nem tudott magának fogni egy normálisan kinéző pasit, és most valami csúnya maskara keféli. 🤮
Ezek után azt is letagadom, hogy vele jártam.
Szar dolog az irigység..
Vicces az ilyen. Lehet más szerint meg te vagy valami csúnya maskara.
A helyedben ezt le se írtam volna. Ez azt jelenti, hogy az a ,,csúfság" megad neki mindent, amit te nem tudtál. Valószínűleg kielégíti szellemileg, érzelmileg és szexuálisan is. Na most szállj magadba, hogy neked melyik nem ment...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!