Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményed azokról a nőkről akik ennyire válogatósak a férfiak terén és lehetetlen elvárasokat teremtenek?
Ugyanaz, mintha valaki (0 ráfordítással) kacsalábon forgó palotában akar lakni.
Hülyeség? Az. Törődöm vele? Nem.
Ő baja, nem izgatom magam rajta. Felőlem olyan pasit kereshet, amilyet akar. Ha nem vagyok potenciális társ, akkor nem töröm magam.
Tudtam, hogy lesznek olyanok, akik irigységre fognak hivatkozni, de mégis mire/kire kellene irigynek lennem?
Az előtte lévő barátnőm, miután véget ért a kapcsolatunk, az exével kavart. Egy ambiciozus, jól öltözött, alapvetően normálisan megjelenő srác. Nem is volt baj belőle, sőt illettek is egymáshoz. Ne hidd tehát, hogy nem tudom megkülönböztetni a normálisan kinéző pasit, a csúnyától, van szépérzékem. Már csak azért is, mert nálunk a családban úgymond hagyománya van a szépérzéknek, mivel anya 3. helyezett lett egy szépségversenyen anno: fun fact, egy udvarhölgynek vagyok a fia. Ezért is nem mertem akárkit hazavinni. xD
De a mostani exem olyan emberrel jött össze, aki miatt a haverok is ugrathathatnának, hogy nézzem meg, ki keféli a volt nőmet utánam. Csúnya, és kész. Ha jó pasi lenne, elismerném, és ezzel nem lenne gond.
Ez egyébként azt is jelenti, hogy benne van a pakliban, hogy nálam jobb pasija nem lesz.
A fentiek az én mérgelődéseim ellenére reményt adhatnak az inceleknek. Téveszme ugyanis, hogy a külső olyan fontos lenne egy pasinál. A nők más szempont alapján válogatnak. Ez mindig is így volt, és mindig is így lesz. Ezért vannak csúnya emberek, mert a csúnyák is tovább örökitik a génjeiket.
#8 Lol :D
Ő az exed, tehát már semmi közöd a kapcsolataihoz. Akár valami árokból kihalászott utolsó alkoholista gyökérrel is együtt lehet, ha azt akarja.
De cuki, hogy magadhoz méricskéled az új pasit :) Tudod, nem csak a külsejéből áll egy ember. Simán lehet, hogy sokkal jófejebb nálad, bár ahogy itt fröcsögsz és vergődsz, nem volt nehéz dolga.
A kérdező nyilván nem erre a típusra gondolt :D Az általad leírt elvárásokat azért nem nehéz teljesíteni. Viszont az tagadhatatlan, hogy mindkét nem képviselői között vannak akik borzasztóan válogatnak, túl nagy elvárásokat támasztanak a leendő párjuk elé és ezért nem találnak maguk mellé senkit. Ezeknél az embereknél természetesen az a legrosszabb fajta aki cserébe nem tud visszaadni semmit.
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Igen, te pontosan egy reménysugár vagy az incelek számára. Ha neked volt barátnőd akkor gyakorlatilag bárkinek lehet.
Egyébként teljesen mindegy, hogy kinek a fia vagy továbbra sincs semmi közöd ahhoz, hogy "ki keféli a volt nőmet" a te szó használatoddal élve.
Szerintem annak a nőnek az a legnagyobb öröme, hogy már nem te.
Egyáltalán nem mindegy, hogy kinek vagyok a fia. Rendkívül büszke vagyok a származásomra. És itt most nem arra célzok, hogy anyám udvarhölgy volt, hanem a távolabbi felmenőimre, akit évszázadokig vissza tudtam vezetni, akikről tudom, hogy a korban a társadalmi ranglétrán hol helyezkedtek el. Örülök, hogy ilyen felmenőim is vannak, mert ezáltal több büszkeség van bennem, mint pl. benned, aki a stílusodból fakadóan csak egy hétköznapi pasi vagy, aki az online világban bohóckodik azzal, hogy beszólogat másoknak. Valószínűleg azért, mert ennél nagyobb sikered nincs az életben.
Az exem hiba volt, de tanultam belőle.
Sajnos tényleg akárkinek lehet nője, ezért van az, hogy olyan emberek is tovább örökíthetik a génjeiket, akik inkább globális problémákat is okoznak. De nem hinném, hogy túlságosan tanult lennél, és értenél a társadalomtudományhoz, így felesleges ennél mélyebbre menni.
Inkább kötekedj csak tovább, szólj be nekem - úgyis neked csak ez jut. Aztán majd ha rád untam, max jelentelek, mivel az oldal szabályai tiltják a személyeskedést.
De mit is várok egy olyantól, aki valszeg még a legegyszerűbb raven matrixot sem tudja megoldani.
Tudod egyáltalán, mi a raven matrix?
...
Függöny le
Ha nem írnál gyökérségeket akkor nem szólogatnék be. :D
Egyáltalán nem releváns a származásod abból a szempontból, hogy pusztítasz itt a beteges egoista dumáddal.
A társadalomtudománynak semmi köze nincs ahhoz, hogy itt ontod magadból (ahogy tegnap is) az ostobaságot.
Jelents nyugodtan, a legkevésbé sem hat meg. Attól még nem fogom azt gondolni, hogy kevésbé írsz baromságokat. Úgyhogy nyugodtan játszd el itt az úrigyereket aki degradálónak érzi, hogy kivel van az exe, meg bejáratott terepnek tartja ezt az oldalt, mert állítólag volt innen köze már korábban két nőhöz, de ez igazából azon nem fog változtatni, hogy szerintem mélységesen szánalmas vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!