Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményed azokról a nőkről akik ennyire válogatósak a férfiak terén és lehetetlen elvárasokat teremtenek?
Nem szívesen pocsékolnám az időmet a magadfajtára, de azért a lófaxnak is van vége.
Nem a kérdés hímsoviniszta, hanem te. Nem, rohadtul nem védted be a nőket, éppen ellenkezőleg. Te úgy beszéltél a volt barátnődről mint valami szexjátékról, akit most éppen egy ,,csúnya maskara kefél". Te igénytelennek nevezted a volt barátnődet, csak azért, mert neked férfiként nem tetszik a jelenlegi párja. Aha...oké.. saját kapura játszol, hogy a többi férfi külseje érdekel??
Nem kell szeretned a volt barátnőd, de azért minimális tisztelet neki is kijárna. Te meg úgy beszélsz róla mint valami rongyról, elhordod itt igénytelen nőnek. Ezek után van képed a kérdést hímsovinisztának nevezni, magadat pedig valamiféle feminista szuperhősként beállítani aki védi a nőket,mikor pont te vagy az aki az exbarátnőjéről csúnyábban beszél, mint egy egészséges ember a kutyájról? Hát elmész te a jó.................. remélem életed hátralévő részében csak a konnektorba fogod dugni a szerszámod, mert többet nem érdemelsz!
Tegnap is ugyan ezt csinálta egy kérdésnél, csak azt törölték.
Én nem vagy aggresszív, de az ilyen pojácáknak szívesen bevernék egyet, mint aki itt tolta a hímsoviniszta hányinger dumát.
Azért ez a szövege, miszerint ő bevédte a nőket... Miközben az exét lehordta mindennek, na ez túlmegy minden határon. Pofátlanság a köbön. Nem bírom felfogni hogyan lehet valaki ennyire suttyó és buta egyszerre.
Ugyan ezt csinált kb tegnap.
Felajánlkozott egy olyan kérdésnél a kérdezőnek amiről virított az önsajnálat és a depresszió és ezért le is pontozták, majd nem értette, hogy mi ezzel a probléma. Kikérte magának, hogy ő csak segíteni akar és miért ne..
és nem fogta, hogy miért ultra gáz ráhajtani olyan nőre aki maga alatt van és azt írja magáról, hogy ronda meg csúnya az arca és senkinek sem kell.
Aztán előadta ugyan ezt a pökhendi pojáca stílust, mint itt.
Ja értem. Mondjuk én vagyok a hülye, hogy ennyi év gyakorizás után még meglepődöm az ilyen fajta förmedvényeken. :D Van itt mindenféle szerzet, tisztára mint valami kísérleti állatkert ahova a tudósok bedobták a legfurább állatfajokat. xD
"Nincs gond, nem zavar senkit semmi, nem is értem a kérdéseid..."
A kérdéseim költőiek voltak, arra a jelenségre utaltam hogy itt lassan minden harmadik kérdés a nők magas elvárásairól és ennek "súlyos következményei"-ről szól.
"Én nem vagy aggresszív, de az ilyen pojácáknak szívesen bevernék egyet, mint aki itt tolta a hímsoviniszta hányinger dumát"
Egyetlen csepp vérem is többet ér annál, mintha téged kivéreztetnének a vágóhídon. Ezt azért jegyezd meg.
Oké.
Kend a hajadra a nemesi véred. 🤡
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!