Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményed azokról a nőkről akik ennyire válogatósak a férfiak terén és lehetetlen elvárasokat teremtenek?
"Miközben az exét lehordta mindennek, na ez túlmegy minden határon."
Mert valaki kitalálta azt a téveszmét, hogy az exről úgy kell gondolkodni, mint a halottról, hogy jót, vagy semmit. Tehát, ha valakivel egy utolsó aljadék az exe, akkor is hallgatni kell róla, vagy jókat mondani?
Vagy a férfi exet lehet szidni, de a női exet nem?
Áruld már el, hogy van ez, világosíts fel, mert abszolút nem értem, mi történik.
Meg egyébként mit tudsz te az én exemről? 😆 Megy a démonizálás, de közben lövésed sincs róla, hogy milyen emberről beszélünk.
Az megy túl minden határon, hogy már ahhoz sincs jogom, hogy rossz néven vegyem az, hogy utánam kivel áll össze, és égeti saját magát meg engem is.
De szívből kívánom, hogy a te párod, miután dobott téged, valami szégyentelen alakkal jöjjön össze. Valami olyannal, akit bottal sem piszkálnál meg. Na, akkor majd megtudod, hogy kb. miről beszélek.
Jogom van rossz néven venni azt, amit rossz néven veszek.
Mi van Jakab Petike, kifogytál a gúnyból, mert félsz, hogy tiltanak?
Már nem emberkedsz?
"Nem a kérdés hímsoviniszta, hanem te. Nem, rohadtul nem védted be a nőket, éppen ellenkezőleg"
Az ilyen kérdéseket mindenki utálja, csak elterelődött a téma, és most már egy ilyen kérdésről is képes vagy azt mondani, hogy nem hímsoviniszta, az irántam való ellenszenv miatt. Ez a gáz, hogy a saját elveidet is feladod.
De adja az Isten, hogy ezentúl minél több ilyen kérdést tegyenek fel. Mert kb. ez a szint illik ehhez a közönséghez.
Téged nem az exed éget, hanem te saját magadat, de nagyon.
"egy utolsó aljadék"
Ez is te magad vagy.
Nem, nem fogytam ki és nem is félek, hogy tiltanak, csak látom azt, hogy egy frusztrált kis rosszindulatú csúszómászó vagy. A politikai hülyeségeid pedig nem hatnak meg. Továbbra is egy bohóc vagy.
"Téged nem az exed éget, hanem te saját magadat, de nagyon."
Óriási öngól. Mégsem tudsz engem itthagyni, sőt tegnap is, meg ma is belém kötöttél.
Ha te olyan smart boy volnál, akinek van élete, akkor nem itt írogatnál nekem.
Annál nagyobb hülyeség nincs is, amikor olyanra vesztegetjük az időt, akit lenézünk. Na, aztán ellőheted most azt a gyenge kamut, hogy szórakozol rajtam. Mikor te is tudod, hogy inkább frusztrál ez az egész téged.
Írjál még, szánok rád egy kis időt. Úgyis ez az egyetlen szórakozásod.
Kegyelmes leszek veled.
Egyébként meg tök mindegy, hogy mit tett veled az exed vagy mit nem tett.. az semennyire sem férfias, ha itt vered a taknyod és róla fröcsögsz és degradálod itt és elmondod mindenféle aljadéknak őt és a mostani párját.
Ilyet egy férfi nem csinál, csak egy frusztrált kis takonypóc és csattogtathatod itt a farkad arra, hogy milyen nemesi család a felmenőd meg mit nyert édesanyád meg mit nem, ez mind-mind irreleváns információ és azon semmit nem változtat, hogy a jelen megnyilvánulásaid alapján egy igazi veszélyes elmebeteg vagy. Akit jobb, ha minden nő messze elkerül.
"egy frusztrált kis rosszindulatú csúszómászó vagy."
Azt remélem tudod, hogy ezek mennek majd egy csokorban az oldal moderátorának.
Ha esetleg nem esett volna le, hogy mi történik itt.
Nem, sajnos nem szórakoztatsz. Az van, hogy nem tudtam elmenni a pofátlanságod és a mocskos kétszínű viselkedésed mellett.
Igen, az én hibám is, hogy képes vagyok egy magadfajta emberre időt pazarolni. Pedig látszólag egy tipikus egybites droid vagy aki nem ér annyit se, hogy valaki jól pofán vágja.
ok.
Majd azt is írd oda, hogy egy frusztrált gyökér vagy aki oldalakon keresztül fröcsögött az exéről mert fáj neki, hogy továbblépett és valószínűleg talált egy sokkal-sokkal jobb embert. :D
Te incelség reménysugara.
Én már lezártam veled a beszélgetést a Dragon Ballos kommentemben. Te folytattad tovább az egészet, de mindegy, már nem érdekel.
Írogassál, ha neked siker élmény, hogy megnyered ezt a vitát, akkor tedd. Nyerd meg! De tudd, hogy nem gyűlöllek téged.
A vitát viszont a magam részéről lezárom. Veled is, mással is. Én ugyanis tanulok még, és szükségem van erre az oldalra. Ugyanis itt sok segítséget kapok.
Hogyan is állunk tehát?
Bedobom a törölközőt.
Ha neked örömet okoz, hogy lehordasz engem mindennek, hát tedd!
Nekem fontosabb, hogy tudjam használni az oldalt a tanulmányaim miatt.
Na, ennyi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!