Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egyszer elmúlik a szexuális vágy az egyik fél részéről a partner irányában, miért lehetetlen újra visszahozni?
A (volt) párom, akit én még tiszta szívből szeretek, azt mondja, hogy a sok (általam kezdeményezett) veszekedés fokozatosan kiölte belőle a vágyat és a szerelmet. Barátként szeret, nem kíván szexuálisan.
Én viszont az utóbbi időben komoly változáson estem át, mert felismertem magamban, hogy az az ember, aki voltam, nem szeretnék lenni. Azóta sokkal kiegyensúlyozottabbnak, higgadtabbnak tartom magam.
Engem is szét szekalt az asszony. Aztán sexet se akart.
Aztán úgy megölt mindnet bennem hogy már nem is akarok vele semmit. Már nem is vonzó.
Ezért keresem a szeretőm
8. Szex nincs. De van gyerek. Amúgy kb minden rendben van.
Volt szó hogy külön de amiket minden látunk a válás után a gyerekeknél egyből letettunk róla.
Mi úgy látjuk hogy ha csak magunkal törödunk az önző dolog.
Párom mesélte, hogy az első komoly kapcsolata harmadik évében már kezdte érezni, hogy nem igazán a lánnyal képzeli el az életét. Lassan megért benne a gondolat, hogy szakít, de akkor már együtt éltek. A lány nagyon szerette a páromat, másoktól is tudom, hogy ő volt élete első nagy szerelme. Leültek átbeszélni, hogy vége a kapcsolatnak, persze a lány nagyon szerette volna menteni a menthetőt, de addigra párom részéről már nem voltak érzelmek, csupán szeretet. Elköltözött, de nem tudott mindent magával vinni, így később ment vissza érte. Mivel otthon volt a lány, újra elindult a könyörgés, hogy béküljenek ki, ami nem történt meg, de eljutottak az ágyig. A szex után rettentően érezte magát a párom és azt mondta, hogy egyáltalán nem volt jó, mert azok az érzések már elmúltak benne a lány iránt, ami előtte élvezetessé tette az együttléteket. Utólag rájött, hogy nem csak emiatt, hanem azért is óriási hiba volt megtenni, mert a lány ismét reménykedni kezdett a folytatásban és így még nehezebb volt feldolgoznia később a szakítást.
Ezzel csak azt szerettem volna neked vázolni, hogy hidd el, sokkal jobb, ha már nincs köztetek szex sem, mert ha te még reménykedsz a folytatásban vagy érzel még iránta valamit, nem fogsz tudni szimplán szexként tekinteni az együtt töltött órákra.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!