Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményed azokról a nőkről akik ennyire válogatósak a férfiak terén és lehetetlen elvárasokat teremtenek?
Úgy érzem elbeszélünk egymás mellett. Dede, egy mezei férfi is sokszor pontosan ilyen nővel akar összejönni. :)
Nincs gond, nem zavar senkit semmi, nem is értem a kérdéseid...
Na igen, az utolsó mondatod pontosan leírta a túlzott elvárásokkal rendelkező férfit. Pontosabban fogalmazva a túlzott külső elvárásokkal rendelkező férfit.
Az alap kérdés pedig pontosan a túlzott elvárásokkal rendelkező nőkre irányult, de amit leírtál az nagyjából tükrözi a túlzott elvárásokkal rendelkező férfiakat is.
És ezekkel baj nincs, gond nincs, számomra vagy a társadalom számára. Viszont az illetően jó nagy gondja lesz belőle, hogy a túlzott elvárásai miatt nem talál magának párt, ezért hajlamos lesz az egész ellenkező nemet gyűlölni, ahelyett, hogy magába nézne és változtatna a gondolkodásmódján.
"Tudod, nem csak a külsejéből áll egy ember."
Mondod te, nőként.
A nők még jobban kiakadnak akkor, amikor a középkorú férjük lelép egy náluk szebb, fiatalabb, huszonéves nővel.
Vagy éppenséggel megcsalja őket egy pasival (meleg szex), vagy egy chubby girl-el. Aztán panaszkodnak, hogy ők miét nem voltak elég jó.
Ne nézz már hülyének. Egy kapcsolat szétesése után, ha fontos volt a másik, mindig van egy utójáték. Akinek nem volt, annak sosem volt még kapcsolata, vagy nem szerette a másikat. Egy hétköznapi pasit pl. simán szíven ütne, ha Cristiano Ronaldo-val járna az, akivel 2 hónapja még ő volt együtt. Mert belátná önmaga jelentéktelenségét.
Én annyival vagyok másabb, hogy örömmel adom ár a stafétabotot velem egy szinten lévő, vagy jobb pasiknak. A csúnyák miatt meg szégyenkezem, mert tudom, hogy értékes vagyok, és a sértésnek érzem, hogy azután a minőség után, amit én adtam, lemegy a léc.
Mert nyilvánvalóvá válik, hogy vak voltam, és egy igénytelen nővel voltam együtt.
Nekem magas igényeim vannak, és ezt kölcsönösen elvárom a másiktól. Ha lecsúszik az exem, az is szégyen rám nézve, mert nem vettem észre, hogy mire hajlamos.
Így megy ez, kérem szépen.
"A csúnyák miatt meg szégyenkezem, mert tudom, hogy értékes vagyok, és a sértésnek érzem, hogy azután a minőség után, amit én adtam, lemegy a léc.
Mert nyilvánvalóvá válik, hogy vak voltam, és egy igénytelen nővel voltam együtt."
Az a nagyon vicces abban amit írsz, hogy valószínűleg az exed/exeid ugyan ezt gondolják rólad és ha megkérdeznék őket akkor valószínűleg nem tudnának rá magyarázatot adni, hogy tudták ennyire lent tartani a lécet.
Szerintem ezen el kellene gondolkoznod, mert így csak egy öntelt sértett kis kandúrkának tűnsz.
Aki pedig azt írta, hogy inkább azon kellene gondolkoznod, hogy mivel ad többet az a férfi akit te ennyire lenézel, mint te az nagyon fején találta a szöget. Mert ahelyett, hogy itt vergődsz és játszod az úrigyereket, inkább szállj egy kicsit magadba.
"Ha nem írnál gyökérségeket akkor nem szólogatnék be. :D"
Csodás gondolatok. Na figyelj csak!
Ennyi erővel, akkor egész nap durroghatnék a vallás/valláskritika rovarban, mert szubjektív véleményem az, hogy pl. a Jehova tanúi értelmetlen dolgokat írnak. Mégsem teszem
Beszólogathatsz amúgy, ugyanaz a szint, mint Jakab Petié a Parlamentben. Nem mész vele semmire. Habár egy kis figyelmet kaptál tőlem, hiszen mi másért tetted volna, mint ezért.
(remekül igazoltad a veled kapcsolatos elméletemet)
Habár Jakab akkor jár a legrosszabbul, amikor Orbán nem reagál a butaságaira.
"Jelents nyugodtan, a legkevésbé sem hat meg"
Ugyan, egy tiltás azért meghatna. Kár tagadni.
Ha gondolod kipróbálhatjuk, aztán majd egy új nickről majd írsz nekem, hogy mi lett.
Jó úton haladsz felé.
"akkor egész nap durroghatnék a vallás/valláskritika rovarban, mert szubjektív véleményem az, hogy pl. a Jehova tanúi értelmetlen dolgokat írnak. Mégsem teszem"
Most attól, hogy elsütsz itt ilyen random gondolatokat attól nem fogsz intelligensebbnek látszani.
Szerintem a tiltás felé te is nagyon jó utón haladsz, hogyha napi szinten tolod itt az egoista lenéző dumáid.
"Az a nagyon vicces abban amit írsz, hogy valószínűleg az exed/exeid ugyan ezt gondolják rólad"
Pontosan ezt biztosan nem. Én nem voltam együtt olyan nővel, aki úgy néz ki, mint egy kábítószerfüggő.
A többi meg nem érdekel.
De egyébként meg mit foglalkozol az én életemmel?
Amit írtam, azt illusztrációként írtam.
Nem tűnik fel, hogy egy alapvetően hímsoviniszta kérdés alatt védtem be a nőket!?
Erre azon akadtok ki, hogy a másik pasit csúnyának tartom. 🙃
LOL.
Szerintem a te védelmedből a legkevésbé sem kérnek a nők. Aki szerint depressziós és maga alatt lévő, magát csúnyának tartó nőre rá kell hajtani az egy szánalmas ember számomra.
Ezzel leírtad magad tegnap is és a mai megnyilvánulásoddal ma is.
"Szerintem a tiltás felé te is nagyon jó utón haladsz, hogyha napi szinten tolod itt az egoista lenéző dumáid."
Remek, akkor most egy úton járunk.
De innentől fogva akkor elválnak útjaink. Felesleges ezt a rovatot látogatnom.
Előre szólok, hogy a manga/animében a természettudományokban, meg a nyelvtanulásban aktív leszek. Bár, ha ott összefutunk csak nem kapunk össze azon, hogy a Naruto vagy a Dragon Ball-e a jobb. 😅
A 103. fejezetet mindenesetre ajánlom a Super mangában, ultra intinct Goku és Beast Gohan ma küzd meg, a megjelenő online fejezetben.
Feltéve persze, hogy nem tartod gyerekesnek a mangaolvasást.
Ka-me-ha-me... haaaa.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!