Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek a csenddel verésről? Milyen emberek élnek ezzel?
Az a helyzet, hogy a párommal nagyon összevesztünk. Valamit elkövetett ellenem. Mondtam súlyos dolgokat, többek között azt, hogy nem akarok vele soha többet beszélni. Aztán lenyugodtam pár napra és írtam, hogy sajnálom és a történtektől, függetlenül hiányzik és jó lenne, ha megbeszélnénk a dolgokat.
De valami megváltozott a vita után, mert alig jelentkezik. Egy egy hűvös sort ír csak. Múltkor rákérdeztem konkrétan, hogy azért vagy fent facebookon mostanában ilyen keveset mert másik nővel töltöd az időd. Na azt határozottan megválaszta, hogy nem, de az érzéseit fírtató kérdésemre nem válaszolt. Őszintén szólva azért vesztünk konkrétan össze, mert én folyamatosan úgy érzem, hogy csak akkor kellek neki, ha minden tökéletes, egyébként meg magamra hagy vagy csenddel ver. Szóval ez már nem az első esete....
És te majd megmondod, hogy valaki nárcisztikus egy kérdés miatt? Pszichológus vagy, ismered a férfit, járt hozzád terápiára? Vagy te vagy nárcisztikus, esetleg kifogtál nárcisztikust és akkor "minden egoista férfi nárcisztikus" szerinted?
"Úgyhogy kuka! Ahogy kiszállsz belőle kb 2 hetet adok és írni fog. Akkor is, ha letiltod, meg fog találni. Ez a lételemük, a kontroll, uralkodás valakin."
Ezt te írtad, te megmondtad a tutit, szerinted IS értéktelen.
Akkor én vagy más miért ne gondolhatná ugyanúgy?
Te is kiraknád, a kérdező még litaniát is írt neki. Akkor miről beszélünk még?
A kérdező nemhelyes (a férfival együtt). Ennyi.
🤡Aha, és anélkül, hogy járna hozzád a beteg te mint egy nagyon jó pszichológus tudod egy kérdés kapcsán!
"Furcsa", hogy a pszichológusok sokszor tévednek, sokszor egy-egy hasonló mentális betegséget félreanalizálnak, az egyik úgy gondolja, hogy valaki borderline míg a másik szerint bipoláris az illető, vagy semmi baja nincs "csak" kiégett, vagy valami ilyesmi, de te tudod.
Jól van Mr./Ms I know everything! 🤡
"A kérdező miért akar visszamenni hozzá? Azért mert ő is beteg a fejére!"
A sztori alapján ezzel nagyon egyet kell értsek.
Ja, most már én is ostoba vagyok, jó hogy nem nárcisztikus. 😂
De persze mint "jó" pszichológus a kérdezőről nem írtál semmi rosszat. Pedig ha az lennél akkor nem tennél köztük különbséget. Írnál neki is "analízist".
Viszont nem vagy te pszichológus, csak játszod az eszed. 😂😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!