Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mi a véleményetek a csenddel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek a csenddel verésről? Milyen emberek élnek ezzel?

Figyelt kérdés

Az a helyzet, hogy a párommal nagyon összevesztünk. Valamit elkövetett ellenem. Mondtam súlyos dolgokat, többek között azt, hogy nem akarok vele soha többet beszélni. Aztán lenyugodtam pár napra és írtam, hogy sajnálom és a történtektől, függetlenül hiányzik és jó lenne, ha megbeszélnénk a dolgokat.

De valami megváltozott a vita után, mert alig jelentkezik. Egy egy hűvös sort ír csak. Múltkor rákérdeztem konkrétan, hogy azért vagy fent facebookon mostanában ilyen keveset mert másik nővel töltöd az időd. Na azt határozottan megválaszta, hogy nem, de az érzéseit fírtató kérdésemre nem válaszolt. Őszintén szólva azért vesztünk konkrétan össze, mert én folyamatosan úgy érzem, hogy csak akkor kellek neki, ha minden tökéletes, egyébként meg magamra hagy vagy csenddel ver. Szóval ez már nem az első esete....

2024. ápr. 20. 14:17
1 2 3 4 5 6 7 8
 41/76 A kérdező kommentje:

38. Soha nem tagadtam, hogy még szerettem. De pont 3 héttel ezelőtt mondta Ő is ugyanezt. "Szeretlek, hozzám jönnél feleségül?"

Azért sem értem, mi történik most köztük. Még írtam neki egy üzenetet, hogy beszéljünk, ha nem válaszol, mindenhoo letiltom... 🤷

2024. ápr. 20. 16:09
 42/76 A kérdező kommentje:
*megszerettem
2024. ápr. 20. 16:10
 43/76 anonim ***** válasza:
59%
Letiltod majd feloldod. Benne vagy a csapdában, benne maradsz, mint fidesz a pedofil ügyben.
2024. ápr. 20. 16:15
 44/76 anonim ***** válasza:
3 hete úgy gondolta még, hogy jó leszel fixnek. Meggondolta magát. Aztán vagy közli veled előbb-utóbb, vagy úgy tesz pontot a végére, ahogyan élt előtted. És lehet melletted is. Tudod kislány, mindent meglehet ám oldani, hiába tartod te elképzelhetetlennek.
2024. ápr. 20. 16:18
 45/76 A kérdező kommentje:
44. Túl negatív vagy. Én nem vagyok ennyire bizalmatlan, hogy ilyen sok baromságot belelássak valamibe. Ez már beteges.
2024. ápr. 20. 16:20
 46/76 anonim ***** válasza:
58%
Te csak végtelenül naiv vagy.
2024. ápr. 20. 16:22
 47/76 anonim ***** válasza:
75%
Jaj, a kérdező szeret szenvedni, szereti megalázni magát, szeret futni az olyan szekér után ami nem veszi fel. Ennyi.
2024. ápr. 20. 16:58
 48/76 anonim ***** válasza:
Felveszi, de csak akkor ha akarja
2024. ápr. 20. 17:00
 49/76 anonim ***** válasza:
41%

A csávó nárcisztikus. A helyedben kuka.

[link]

2024. ápr. 20. 17:00
 50/76 anonim ***** válasza:
59%
Dehogy veszi fel. Csak kihasználja.
2024. ápr. 20. 17:03
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!