Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek a csenddel verésről? Milyen emberek élnek ezzel?
Az a helyzet, hogy a párommal nagyon összevesztünk. Valamit elkövetett ellenem. Mondtam súlyos dolgokat, többek között azt, hogy nem akarok vele soha többet beszélni. Aztán lenyugodtam pár napra és írtam, hogy sajnálom és a történtektől, függetlenül hiányzik és jó lenne, ha megbeszélnénk a dolgokat.
De valami megváltozott a vita után, mert alig jelentkezik. Egy egy hűvös sort ír csak. Múltkor rákérdeztem konkrétan, hogy azért vagy fent facebookon mostanában ilyen keveset mert másik nővel töltöd az időd. Na azt határozottan megválaszta, hogy nem, de az érzéseit fírtató kérdésemre nem válaszolt. Őszintén szólva azért vesztünk konkrétan össze, mert én folyamatosan úgy érzem, hogy csak akkor kellek neki, ha minden tökéletes, egyébként meg magamra hagy vagy csenddel ver. Szóval ez már nem az első esete....
38. Soha nem tagadtam, hogy még szerettem. De pont 3 héttel ezelőtt mondta Ő is ugyanezt. "Szeretlek, hozzám jönnél feleségül?"
Azért sem értem, mi történik most köztük. Még írtam neki egy üzenetet, hogy beszéljünk, ha nem válaszol, mindenhoo letiltom... 🤷
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!