Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért fontos egy nőnek, hogy a férfinak legyen autója?
Ebből hogy hoztad ki, hogy előre megcsalom a barátnőmet? Sértődésből vagy igazságfájdalomból? Mert ilyet nem írtam ám, csak mondom, tehát nem is lehet másképp, csak ebből a kettőből. ;) De ha még így is lenne, legalább egálba lenne azzal, hogy javak nélkül nem kell a férfi.
A kövér párt azért hoztam fel példának, mert több helyen is azzal védekeztek az aranyásók, hogy jogos az elvárásuk, mert a férfiak lelépnek ha nem tökéletes a nő külseje.
Mert ha valaki kövér, ahhoz nem hűségesek, vagy tuti csalják prostikkal mert kövér? Anyám, ez már itt kajak a sötétség krónikája magyar verziója.
Elárulok egy nagy titkot. Azért tudták a teltek és a plus sizeok elszeretni a pasijaitokat, mert veletek ellentétben, akik úgy voltatok vele, hogy elég ha csak vagyunk a pasinak, mert jól nézünk ki, és az ágyban sem nagyon kell megmozduljunk, mert örüljön hogy ránk fekhet, addig ők odatették magukat és megadták nekik azt, amit ti nem. Szóval nem kell utálni a "kövér" nőket, az egótok miatt. ;)
44: " egyedül fognak megdögleni"
Milyen az, amikor valaki nem egyedül doglik meg?
Mindenki egyedül hal meg.
Nem értem, mire gondolnak, amikor valakiknek ez a szava járása.
Egy kapcsolat fél-10 év.
Attól, hogy valaki 28 évesen talál egy párt, nagy valószínűséggel 29 vagy 39 évesen már nem lesznek együtt.
Ha valaki házas a halálakor, akkor is egyedül hal meg.
Legtöbbször kórházban vagy éjjel, amikor nincs ott senki.
Vagy özvegy lesz 10-40 évvel korábban, nincsen meg a házastársa akkor már - aki amúgy is valahol máshol tartózkodna, mialatt ő meghal.
"Egy kapcsolat fél-10 év."
Aztaku..... :'DDDDDDDDDDDDDDDDD
Sztem nője válogatja.
Van, aki aranyásó, és neki státuszszimbólum.
Van, aki vidéken lakik olyan kis faluban, hogy nem lehet ott megélni autó birtoklása nélkül, vagy durván rá kell fizetni, vagy nagyon körülményes (pl. ha az adott településen nincs háziorvosi rendelő, 1 db kisbolt van, ahol egy csomó minden nem kapható)
Van, akinek van egy olyan kényelmi szintje, hogy nem akar tömegközlekedni. Megmondom őszintén, megértem, úgy is, hogy nekem nőként nincs autóm, egyik exemnek sem volt, és nem is várom el senkitől... nekem nem gond hazacipelni tömegközlekedéssel egy nagyobb csomagot vagy nagyobb csomag élelmiszert, vidékre / vidéken vonattal, Volánnal meg helyi tömegközlekedéssel, esetleg gyalog utazni, éjszaka meg éjszakaival vagy taxival járok ritkán, de megértem, ha másnak ez túl nagy macera, főleg, ha van gyerek.
Ill. az azért férfi részről is necces, amikor vkinek nincs autója, és ráakaszkodik arra, akinek van, és viteti a pici popóját (és van ilyen "férfiember", nem is egy), és még ki is van akadva, ha a másik néha visszautasítja.
Brit tudósok megállapították: Az előfeltételezés női tulajdonság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!