Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy férfinak mennyire fontos, hogy õ legyen a sztár a kapcsolatban?
Valakinek fontos, valakinek nem. Mondjuk szerintem ezek a felszínes része egy kapcsolatnak, és ha ezzel akar imponálni, hogy drága cuccot és nyaralást biztosít, az számomra inkább taszító. A Maldív-szigeteken is lehet valaki bunkó paraszt és egy kis hegyvidéki magyar falu apartmanjában is lehet valaki szerető, gondoskodó, figyelmes társ. Ahogy fordítva is. Nem ezen múlik. Szóval "egy" férfinak annyira fontos, amilyen AZ a férfi.
Persze a társadalmi nyomás ezt diktálja, hogy mit "KELL" férfi részről biztosítani. Inkább az a becsülendő, ha valaki ennek a nyomásnak az ellnére saját maga szabja meg, hogy szeretne élni, figyelembe veszi a párja igényet, hajlandó kompromisszumra együttműködésre és a saját elvei szerint él, mégis nyitott mindenre, a fejlődésre az élet bármely területén.
Én nem veszek neki ruhát, mert az isten se tudja hogy egyáltalán passzol-e rá vagy tetszik-e neki, vagy egyáltalán felveszi-e. Legfeljebb ha együtt vásárolunk és tetszik neki valami de már sajnálja rá a pénzt akkor kifizetem.
Utazásokat jobb szeretem ha közösen tervezzük.
Olyan nagyon puccos helyekre meg nem járunk, hogy ebből kérdés legyen. :D
ahogy írta más is ez kisebbségi komplexus ...
engem aztán nagyon nem érdekel ha a nőnek többre telik nekem, sőt meg is hívatom magam, elvégre egyenlőek vagyunk és ezt ki is kell fejezni valahogyan, első hónapban éterembe járasson legalább a nő és érezheti az egyenlőséget bőségesen !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!