Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért fontos egy nőnek, hogy a férfinak legyen autója?
Mert nincs is jobb, mint 2 orát állni a dugóban, es arra gondolni a száguldozó villamosok láttán, hogy azzal max 20 perc lett volna. És emiatt elkésni a munkából... True story. Amikor pesti baratom volt, én mondtam hogy ne vigyen el a buszig,mert sokkal gyorsabb a metro, villamos.
Vidékre, vagy aki sokat szeret kirándulni viszont célszerű, főleg ha rossz a közlekedés, vagy messze lakik a megállotól, állomástól. Na meg mi pl hetente vasárolunk, azt lehetetlen lenne tömközön hazavinni, arról nem is beszélve hogy igy leginkább a cba, meg a hasonló inflácioban is túlárazott kis szarok érhetők el, ahol minden ötször annyi mint egy kívül eső nagy áruházban.
Egyébként meg elég ha az egyik félnek van kocsija, az már mindegy kinek. Legalábbis komoly kacsolatban. Randizni azert fura ha a nő megy a pasiért...
10: De ez érdekes, azt se tudod még valakiről, hogy meg fog-e tetszeni, de már azért dobod, mert eldöntötted, hogy 15-20 év múlva sem fog vezetni, amikor majd lesz egy olyan élethelyzet, hogy neked jó lenne?:))
Lehet, elhagy vagy meghal a gyerek 2 éves korában az, akitől gyereked lesz, de nem jössz össze olyannal 4-10 évvel szülés előtt, akinek nincs az életvitelében az autóhasználat, ami a gyerek 8 éves kora után kell.:)))
9: Én nő vagyok, nem szorulok rá, hogy munkába járjak, kb. 10 éve nem is dolgozom másnak pénzért és gyalog járok és néha BKV-val. Évente néhányszor taxival, az is max. 2-3000 Ft/alkalom.
Azért az, hogy mennyi pénzre van szükséged elsősorban azzal függ össze, hogy mennyit költesz. XDD
Ha nem költök havi 100 000 Ft-ot autóvételre és fenntartásra, akkor nem is kell megkeresnem rá a pénzt, ilyen egyszerű ez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!