Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért fontos egy nőnek, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért fontos egy nőnek, hogy a férfinak legyen autója?

Figyelt kérdés
márc. 25. 12:43
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯
 61/337 anonim ***** válasza:
16%

"Ill. az azért férfi részről is necces, amikor vkinek nincs autója, és ráakaszkodik arra, akinek van, és viteti a pici popóját (és van ilyen "férfiember", nem is egy), és még ki is van akadva, ha a másik néha visszautasítja."

Ilyen férfi annyira elenyészően kevés van, mint ha nem is lenne. Említésre sem méltó ezen jelenség.

márc. 25. 15:02
 62/337 anonim ***** válasza:
24%

Ha valakinek vezetési fóbiája van, vagy egy kicsit figyelemzavaros, az nem lehet más, csak sz@r, selejt, rossz ember?

Inkább legyen asszonyverő, de legyen kocsija?

márc. 25. 15:05
 63/337 anonim ***** válasza:
80%
61: A 35.-t olvastad. Én vagyok. 99%-ban kunyerálnak. Biztos van, aki nem, csak nem ismerem őket. Amint átkapcsolnak párkapcsolat üzemmódra, kunyerálnak.
márc. 25. 15:06
 64/337 anonim ***** válasza:
0%
#61! Csak önigazoló kifogásokat írtál, nincs ilyen, vagy csak elenyészően kevés.
márc. 25. 15:09
 65/337 anonim ***** válasza:
66%
61: ahhoz képest nem egyről és nem kettőről hallottam csak az ismeretségi körömben randizási kísérletek kapcsán. Egyre több az ilyen.
márc. 25. 15:10
 66/337 anonim ***** válasza:
21%

Nincs. Megmondom miért nincs: Egy olyan világban, ahol a nők túl vannak pusholva, a férfiak meg verbálisan herélve vannak, nem merik ezt megtenni. Nem azért van így, mert én ezt mondtam, hanem azért, mert így van. Nem azért van így, mert hogy mindenképp az ellentétje legyen igaz, annak, amit írsz, hanem mert valóban az ellentétje igaz. Ilyen egyszerű. Semmi személyes nincs ebben.

Az, hogy két ilyennel találkoztál az életben, az nem azt jelenti, hogy ez az általános.

márc. 25. 15:14
 67/337 anonim ***** válasza:
68%
Haha, valójában több az élősködő, kihasználós pasi, mint fordítva. De #66 neked a realitásérzéked kimerül abban, hogy gonosz undok élősködő nők és pont. Felesleges veled vitatkozni, mert úgyis csak a nők szidása a célod, a valós tényeket tagadod :D
márc. 25. 15:17
 68/337 anonim ***** válasza:

66: Mért, teneked hány szerelmi kapcsolatod volt? Mert előbb ez nem derül ki, hogyan viselkedik valaki egy szerelmi kapcsolatban, csak akkor, amikor már benne vagy vele. Van, hogy csak X év után, van, hogy csak 4 gyerek után.

De nekem ezzel nyitottak többen is. (35.)

márc. 25. 15:19
 69/337 anonim ***** válasza:
79%

A férjemnek van kocsija, mégsem “asszonyverő”.

Döbbenet !

Tudod hogy attól hogy valaki szegény, még nem biztos hogy kedves, aranyos, jó ember?

És attól hogy valakinek BMW-je van, vagy Teslája még nem jelenti azt hogy veri a feleségét?

Te melyik meséből szedted a beteg elméleteidet 62?

márc. 25. 15:20
 70/337 anonim ***** válasza:

66: mondom, nem egyről és nem kettőről... erre mondod: ismersz kettőt. Érettségid hogy lett meg? :D

Amúgy a férfi meg a nő az nem kollektív halmaz. Nem az összes nő egolady és nem az összes férfi becsicskított papucs. Max. azok azok, akik mindent is megtesznek a nőkért és nem mernek semmi olyat mondani, ami esetleg antipatikus lehet, akik alapvetően papucs természetűek, vagy akik annyira f...agyúak, hogy kb. megölnék magukat egy numeráért. Van rengeteg határozott, rámenős férfi is, és ezek között van ez a típus, aki szerint ez normális, és azt is gondolja, hogy ő akkora főnyeremény, hogy neki ezt lehet, vagy azt gondolja, aki nem ugrál úgy, ahogy ő fütyül, az nem szereti eléggé és ezzel még lehet, hogy tudja manipulálni is a nőt.

márc. 25. 15:21
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!