Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért fontos egy nőnek, hogy a férfinak legyen autója?
Figyelt kérdés
márc. 25. 12:43
101/337 anonim válasza:
94: Amelyik hsz-ban leírták itt a szót, ott van előtte a definíciója is.
102/337 anonim válasza:
Még szerencse hogy újra be tudott regisztrálni és azóta napi 10 kérdést feltesz és mindig arra tereli a témát hogy a nők goldiggerek, túl nagy igényekkel, meg a gazdag pasikat szídja.
Nem túl okos incike!
103/337 anonim válasza:
Írok könyvet ezekből a sértett pénzéhes feminőci válasz helyetti hozzászólásokból. Az lesz a címe, hogy "Amikor a sötétségmérő kiakadt." ;)
104/337 anonim válasza:
101! De akkor miért használjátok olyanokra is, akik kényszerből laknak otthon? Sznobizmusból vagy aranyásóságból? ;)
105/337 anonim válasza:
Neki ez nem elég , egy másik kérdésnél sokszor kérdezte, ugyanezzel a mondattal.
Semmilyen válasz nem felelt meg neki.
Csak provokálta az embereket.
Most is provokálció amiket ír.
Lehet megint jelenteni.
106/337 anonim válasza:
Én nem tudom kiről beszéltek és milyen kérdésnél, úgyhogy ez nem más, csak hisztis bepróbálkozás, és zátonyra futott lejáratási kísérlet.
Persze persze tudom, törölték a kérdést, a felhasználót, mindent is. ;)
108/337 anonim válasza:
107: El. És még az sem jó. A mama hoteles azt jelenti, hogy önszántából lakik otthon, és élősködik a szülein, mert kényelmesebb neki így, hogy eltartják és mosnak rá. Ezt jelenti, nem azt, amire a sértett hisztis férfigyűlölő incelező feminőcik ráhúzzák.
109/337 anonim válasza:
108: De a 104-es nem arra válasz.
Beidézed mit olvastál, mire válaszoltad a 104-est?
110/337 anonim válasza:
Az incelre még mindig nem jött ám válasz. Pedig akartam látni valami hasonló butaságot. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!