Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért fontos egy nőnek, hogy a férfinak legyen autója?
Figyelt kérdés
márc. 25. 12:43
151/337 anonim válasza:
Nekem nem fontos hogy legyen autója egy férfinak, mondjuk nekem van férjem .
152/337 anonim válasza:
Nekem van kocsim, ugyhogy pont nem erdekel , hogy a ferfinek van e 🤷♀️ 8 evig nem volt jogsim a parom cipelt mindenhova. 4 eve van jogsim, neki is van kocsija , megis en vezetek az esetek 90%-ban. Egyebkent a melohelyemre buszozok mert draga a parkolas egesz napra, es ha 200 km-rel messzebb megyek akkor is vagy vonat vagy oszkar. Persze jo , hogy van autom. De azt hiszem boven eleg 1 auto egy kapcsolatba 1 vezetni tudo emberrel.
153/337 anonim válasza:
152. igy van. a valaszt adok tobbsege nonek magukat kiado ferfi valojaban akik kocsival tudnak vagy akarnak kompenzalni.
154/337 anonim válasza:
#140! Olvasd el rendesen amit írtam, és úgy reagálj! Akkor nem ignorállak skizókám. ;)
155/337 anonim válasza:
#145 Képzelem milyen jó nő lehetsz. Gondolom valami Eva Angelina kategória.
156/337 anonim válasza:
Jól van 154!
Impotencel!
Jobban jársz ha minden nőt ignorálsz!
157/337 anonim válasza:
Azért úgy kíváncsi lennék, hogy honnan vannak rólam ilyen információitok, hogy vissza lettem utasítva mert nincs autóm és még úgy tennék, mintha nem kellene, vagy hogy még impotencel (jaj de "kreatív" :D ) vagyok.
Mert biztos nem vagytok olyan primitívek, hogy sértődötten bepróbálkoztok ilyen légből kapott dolgokkal, hátha. ;)
158/337 anonim válasza:
Ezek a kocsi nélkul nem erdekelsz egy not sem olyanok mint a lapos fold hivok. Van sok ferfi akinek 5-8 millios kocsija van de valamiert nem latok not veluk erdekes modon..
159/337 anonim válasza:
Nem mondtam hogy nincs olyan, hogy kocsival sem kell.
160/337 anonim válasza:
Tudjatok mi a szukseglet : levego,viz,etel ez a szükseglete egy embernek a többi az elvaras mar mint targyilagosan az intelektust direkt nem irtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!