Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért fontos egy nőnek, hogy a férfinak legyen autója?
Én nem vagyok nőgyűlölő, sem hímsoviniszta. Van rengeteg valóban értékes, rendes, monogám, hűséges és szeretettel teli párkapcsolatra méltó nő (az ismerőseim között is), akik pont az ilyen aranyásók és kereskedelmi alapon párkapcsolatot keresők miatt nem találnak maguknak normális pasit, vagy ha találnak, pont az ilyenek miatt van velük előfeltételezésekkel, úgyhogy ezt az anyagias, arrogáns, primitív és aranyásó viselkedést, az ő nevükben is ki kérem magamnak, és be lehet fejezni, már csak miattuk is, ugyanis őket járatjátok le ezzel a viselkedéssel.
Az, hogy aranyásó, férfigyűlölő feminőcik vagytok, az még csak egy dolog. De a tényleg normális nőkkel mi a bajotok? Konkurenciát láttok bennük? Nem járatnátok le őket eme r*fke viselkedéssel, akkor esélyetek sem lenne pasit találni? Talán akkor veletek van a baj, nem velük.
És egyáltalán miért fontos hogy házban, vagy lakásban lakjon a férfi????
Miért nem jó a barlang????
És neked kédező miért nem jó a Shrek nője?
Vagy egy olyan aki 6 általánossal rendelkezik, miért fontos az érttségi, diploma, miért kell neked hogy legyen munkahelye ?
Megmagyaráznád?
Miért fontos neked hogy ne legyen kirohadó foga?
Miért fontos neked hogy ne úgy nézzen ki mint a Mrs Röfi?
Hülyeségeket beszélsz.
Vagy mit kell akkor szerinted nézni egy nőben? Had röhögjek.
Minek válaszolgassak az eszetlenségeidre.
Te annyit sem fogsz fel h miért kell autó.
20 éve is azt mondták az emberek hogy alap, kell az élethez. Elmaradott vagy.
Te tettél fel egy olyan kérdést amit szerintem egy 5 éves is tud….
Nagyon sajnálom hogy nem érted, bárcsak segíthetnék rajtad…..
Hány éves vagy?
Mióta vagy incel?
És azért kell autó mert azzal el tudsz jutni kényelmesen ahova szeretnél. 😉 Érted?
De kérdezz meg egy óvodást, Ábelka és majd a kicsik is elmesélik neked .
Ha esetleg valami más szellemi elmaradásod is van, írj nyugodtan privátot, szívesen segítek.
És szerintem ne használj trágár szavakat mert nem szeretik az adminok 💁♂️
En busszal jartam oviba, es tuleltem. Mit szolsz, Abelka? Meghozza jo kis IK 280-nal, mert akkor csak az volt.
39F incel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!