Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért fontos egy nőnek, hogy a férfinak legyen autója?
Oké, oké.
De akkor legyen olyan a személyiséged.
Milyen az az olyan?
Akárkiét nem is vezetem le.
Na aztán ha meg megszorul a férfi és el kell adnia a kocsiját, akkor mi van? Ott hagyjátok, mondvacsinált indokkal, hogy nagyon megváltozott, más lett a személyisége, viselkedése, már nem olyan amilyennek megismertétek, és miközben emészti magát, azon tulajdonságán, amit kifogásként odavágtatok, addig ráültök egy másik pasi kocsijának a sebváltójára?
Vagy nagylelküen azt mondjátok, hogy egy két napot kibírtok kocsi nélkül?
Na az ilyenek miatt igaz az, hogy nem szabad komoly kapcsolatot kezdeni azzal aki, nem csak a személyiségre megy. Érzelmi agybaj ilyennel kezdeni.
Azért nyugtassatok meg, hogy ha igazán szeretitek a pasit, nem érdekel titeket, hogy milyen színű a BMW-je. ;)
Mintha az is olyan életszerű lenne, hogy el kell adnia a kocsiját valakinek. EGY ilyen példát tudom a széles ismerősi körömből, de ott is ő volt a balf-sz, mert kaszinózott a csávó és hát nem keveset elbukott.
Igen, igen, előfordulhat akármi az életben, nyilván akkor nem lép le az ember, de még egyszer mondom, egy autót bárki tud venni, ha el kell adni, majd vesz újat pár hónap múlva.
Melyik országban élsz?
Attól még hogy te csak EGYSZER láttál ilyet, a többségében nem ez szokott lenni. És az sem általános, hogy kaszinózásból veszítik el az autójukat.
Vesz újat pár hónap múlva. Jaj de életszerű. Most már érdekel tényleg, melyik országban élsz.
Meddig bírod ki, hogy a párodnak nincs kocsija? 1 hétig?
Rám írtad hogy bevallom hogy nincs eszem stb. de igazából nem vettem magamra nyugi, tudom hogy nem ismersz és nem is fogsz soha.
Az új kérdésre a válaszom ugyanaz lenne kb ami a 246nak is.
Nekem is volt olyan párom akinek egy sz*rkupac lett az autója időközbe és rengeteget állt a szerelőnél és képzeld pont egy magasabb kategóriás bmw volt. Azonnal le is cserélte egy kevésbé “luxusmárkára” mert belátta hogy pl az enyém egy megbízható autó ami elvisz mindenhova és nem rohad le alattunk. És milyen érdekes ő se tudta volna megoldani hogy tömegközlekedéssel járjon dolgozni (tehát az enyémmel kellett járnia) mert iszonyat kieső helyen volt a melóhely ahova nem visz céges busz mert nem egy szakadt gyár volt. De képzeld nem ezért dobtam ki mert x ideig nem volt autója
248
Én azt hiszem ettől nem fogok depresszióba esni, hogy nem foglak soha ismerni, nem kell értem aggódni. :D
A lényeg leszűrve. Nem eladta, szervízbe vitte. És ez a prestige hogy kinek ér többet az autója. Hova durvulunk még?
18 évesen ciki kivinni a buszhoz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!