Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért fontos egy nőnek, hogy a férfinak legyen autója?
Ide vezetett az, hogy a társadalmi női elvárások lazultak, a férfi elvárások pedig túl vannak tolva.
Megalakult a fem világrend, ami verbálisan herélt férfiakból és nárcisztikus nőkből áll.
Nekem volt olyan, hogy ismerkedtem tinderen egy csajjal, aki előadta magát, hogy azért fontos, hogy legyen kocsi a párkapcsolatban, mert hogy kényelmesebb utazni mint várni a megállóba, meg praktikusabb ha messzebbre mennek, stb. ment is válasz nélkül letiltásra.
Utána aztán hiába magyarázkodott és könyörgött, hogy igazából neki ez mégsem olyan fontos, mert ha jó a párkapcsolat, és szeretik egymást, akkor hanyagolható a kocsi, és hogy meg akar ismerni. Már késő. Ott maradt a tiltásba.
#295 Volt az valóságban is. Sőt még tudat módosult állapotban sem voltam. :D
Az nem szokásom.
Jó elhiszem vannak olyan emberek is.
Nekem nem jöhetne szóba .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!