Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért fontos egy nőnek, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért fontos egy nőnek, hogy a férfinak legyen autója?

Figyelt kérdés
márc. 25. 12:43
 291/337 anonim ***** válasza:
23%

Ide vezetett az, hogy a társadalmi női elvárások lazultak, a férfi elvárások pedig túl vannak tolva.

Megalakult a fem világrend, ami verbálisan herélt férfiakból és nárcisztikus nőkből áll.

ápr. 8. 12:11
 292/337 anonim ***** válasza:
16%

Nekem volt olyan, hogy ismerkedtem tinderen egy csajjal, aki előadta magát, hogy azért fontos, hogy legyen kocsi a párkapcsolatban, mert hogy kényelmesebb utazni mint várni a megállóba, meg praktikusabb ha messzebbre mennek, stb. ment is válasz nélkül letiltásra.

Utána aztán hiába magyarázkodott és könyörgött, hogy igazából neki ez mégsem olyan fontos, mert ha jó a párkapcsolat, és szeretik egymást, akkor hanyagolható a kocsi, és hogy meg akar ismerni. Már késő. Ott maradt a tiltásba.

ápr. 8. 12:16
 293/337 A kérdező kommentje:
#292 jól szólsz.
ápr. 8. 12:18
 294/337 anonim ***** válasza:
16%
Ilyet már én is tiltottam le.
ápr. 8. 12:20
 295/337 anonim ***** válasza:
88%
292. Ez a sztori álmodban esett meg maximum. 😂😂😂
ápr. 9. 12:04
 296/337 anonim ***** válasza:
16%

#295 Volt az valóságban is. Sőt még tudat módosult állapotban sem voltam. :D

Az nem szokásom.

ápr. 9. 13:18
 297/337 anonim ***** válasza:
77%
Nem tudom ki az a fogyatékos aki egy semmirekellőnek könyörög.
ápr. 9. 13:47
 298/337 anonim ***** válasza:
9%
Én is tiltottam már le olyan társkeresőről megismert fogyatékost, akinek számított, hogy legyen kocsim. Aztán regisztrált egy ál adatlapot, és vagy 80 üzenet egy nap, hogy ne csináljam ezt vele, nem úgy gondolta.
ápr. 9. 13:51
 299/337 anonim ***** válasza:
Magyar nő létrán jár.
ápr. 9. 13:58
 300/337 anonim ***** válasza:

Jó elhiszem vannak olyan emberek is.

Nekem nem jöhetne szóba .

ápr. 9. 13:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!