Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért fontos egy nőnek, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért fontos egy nőnek, hogy a férfinak legyen autója?

Figyelt kérdés
márc. 25. 12:43
 301/337 anonim ***** válasza:
6%

Brit tudósok megállapították:

A magyar nők anyagiasabbak az átlagnál.

ápr. 9. 14:15
 302/337 anonim ***** válasza:
83%
A magyar f@sziknál nincs zsugoribb, irigyebb paraszt .
ápr. 9. 15:01
 303/337 anonim ***** válasza:
9%
Sajnos én a számomat adtam meg egy ilyennek, igaz én nem a neten ismertem meg. Amint elkezdett kritizálni, hogy nincs autóm, lekoptattam. 50 nem fogadott hívásom volt utána, meg egy rahedli viber üzenet, hogy jaj ne csináljám már, adjak neki még egy esélyt. Aztán letiltottam mindenütt, jöttek az ál adatlapok, de aztán megunta. Vagy talált egy autóst.
ápr. 9. 15:58
 304/337 anonim ***** válasza:
91%

Ezek szerint rohannak a nők a szegény olvsójánosok után 😂😂😂

Szép álom 🤷🏼‍♀️

ápr. 9. 18:19
 305/337 anonim ***** válasza:
Kik azok az olvasójánosok? :D Mi bajod a művelt, olvasott emberekkel? Irigy vagy rájuk? Vegyél egy könyvet a kezedbe és olvasgass, ne a művelt csávókat utáld! ;)
ápr. 9. 18:41
 306/337 anonim ***** válasza:
84%

Olcsójános.

Így már sikerült értelmezni?

Vagy magyarázzam el ?

Senki nem rohangál a kocsinélküli incelek után . De amúgy ha van is autója egy incelnek, akkor is a nőtől kér benzinpénzt . Mert hát ő minden fillért elszámol magában és retteg attól hogy kihasználják a nők. 😂

ápr. 9. 18:52
 307/337 anonim ***** válasza:
Forrást kérek!
ápr. 9. 20:08
 308/337 anonim ***** válasza:
16%
Nincs ennek olyan. Hülyeségeket beszél. Nem látott ilyet, csak kijelenti hogy ilyen nem létezik. Égeti magát. Szimplán egy aranyásó ez, akit sért, hogy más aranyásókkal ilyen megtörténhet, és most próbálja ignorálni a történteket, elég hiteltelenül és színvonaltalanul.
ápr. 9. 20:23
 309/337 anonim ***** válasza:

Ha nem tudsz írni, vállald a kritikát! Kijártad a 8 osztályt látom. (4 elsőt és 4 másodikat)

ápr. 9. 20:37
 310/337 anonim ***** válasza:

Attól lesz valaki nyomi, mert nincs kocsija?

Vagy attól lesz valaki incel, amiért nincs kocsija?

ápr. 9. 20:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!