Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért fontos egy nőnek, hogy a férfinak legyen autója?
Ha én azt mondom, hogy intelligencia nélkül egy nő nem számít, az nem ugyanaz, mintha egy férfi kocsi nélkül nem számít.
Az intelligencia emberi tulajdonság, az autó meg nem az. Az anyagi tulajdonság.
Férfiak joggal akadhatnak ki azon, ha kocsi nélkül nem érdeklik a nőt, azon viszont nem, ha intelligencia nélkül nem érdeklik a nőt.
Ugyanígy a férfiak is jogtalanul akadhatnának ki azon, ha a nőnek nincs kocsija. Csak a férfiak ilyenen nem szoktak kiakadni. Most tudom mindjárt jönnek a fake történetek, hogy márpedig ki szoktak, de azokat meg nem kell elhinni.
A kocsi tulajdon, nem tulajdonság.
Nem azt mondom, hogy nem lehet elvárni kocsit a férfitól, de akkor viszont ne várjon a nő monogámiát meg hűséget, meg nőként kezelést. Egy ilyen nővel nem érzelmi biztonság kezdeni, mert amint rosszabbul megy a férfinek, a nő MONDVACSINÁLT (!!!!) indokkal lelép, ami már aztán utána nem érdekli, hogy a férfi tök feleslegesen dolgozik, hogy megjavítsa a mondvacsinált indokot, amivel amúgy nincs is baj, csak kifogás volt. Persze fordított esetben ez kb. nőalázás és női lelki bántalmazásnak minősülne.
Szívesen mennék piszkálni azokat a férfiakat is, akik a gazdag nőkre és a nők javaira mennek, de nem látok ilyet, még itt gyakorin sem. Lehet hogy azért, mert olyan nincs?
Mama? elotte azt allitottad hogy a tini parkapcsolatrol jottem meg hogy szemelyit kene elkerni
XD mivan erre veritek mert nem jut no?
326 kezeltesd magad inkább, ne itt bizonygasd hogy a kocsi nem kell meg aki elvárja az nem érdemel hűséget.
Neked lehetőséged sincs megcsalni senkit mert a kutyának sem kellesz, nemhogy szeretőnek.
Ideges vagy? Látom betaláltam az igazsággal. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!