Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért fontos egy nőnek, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért fontos egy nőnek, hogy a férfinak legyen autója?

Figyelt kérdés
márc. 25. 12:43
 321/337 anonim ***** válasza:
37%
Én már azokat is letiltom, akik szikrákkal, kémiákkal meg ilyen baromságokkal jönnek randi előtt. Tudjuk hogy ez ilyen női fortélyoskodás, és kiskapu arra, az esetre, ha valami olyasvalami nem tetszik a férfiban, amit kínos lenne felvállalni (pl. nincs kocsija, nincs prestige állása, vagy a munkájából tévesen következtet a fizetésére, vagy albérletbe lakik, így sosem lenne pénze semmire csak albérletre), így aztán hivatkozhat ezekre, mert hogy "ezeken nem lehet változtatni."
ápr. 10. 11:22
 322/337 anonim ***** válasza:
Javaslom tiltsátok az ilyeneket ti is.
ápr. 10. 11:22
 323/337 A kérdező kommentje:
Ki ez az intelligencia tanya? Gondolok itt az Ápr. 10 10:31-re. (Aki most még a #320)
ápr. 10. 11:25
 324/337 anonim ***** válasza:
16%

Ha én azt mondom, hogy intelligencia nélkül egy nő nem számít, az nem ugyanaz, mintha egy férfi kocsi nélkül nem számít.

Az intelligencia emberi tulajdonság, az autó meg nem az. Az anyagi tulajdonság.

Férfiak joggal akadhatnak ki azon, ha kocsi nélkül nem érdeklik a nőt, azon viszont nem, ha intelligencia nélkül nem érdeklik a nőt.

Ugyanígy a férfiak is jogtalanul akadhatnának ki azon, ha a nőnek nincs kocsija. Csak a férfiak ilyenen nem szoktak kiakadni. Most tudom mindjárt jönnek a fake történetek, hogy márpedig ki szoktak, de azokat meg nem kell elhinni.

A kocsi tulajdon, nem tulajdonság.

ápr. 10. 11:30
 325/337 anonim ***** válasza:
22%
Hejj egyem azt a mocskos száját Mama! :D
ápr. 10. 11:37
 326/337 anonim ***** válasza:
20%

Nem azt mondom, hogy nem lehet elvárni kocsit a férfitól, de akkor viszont ne várjon a nő monogámiát meg hűséget, meg nőként kezelést. Egy ilyen nővel nem érzelmi biztonság kezdeni, mert amint rosszabbul megy a férfinek, a nő MONDVACSINÁLT (!!!!) indokkal lelép, ami már aztán utána nem érdekli, hogy a férfi tök feleslegesen dolgozik, hogy megjavítsa a mondvacsinált indokot, amivel amúgy nincs is baj, csak kifogás volt. Persze fordított esetben ez kb. nőalázás és női lelki bántalmazásnak minősülne.

Szívesen mennék piszkálni azokat a férfiakat is, akik a gazdag nőkre és a nők javaira mennek, de nem látok ilyet, még itt gyakorin sem. Lehet hogy azért, mert olyan nincs?

ápr. 10. 12:17
 327/337 anonim ***** válasza:
23%
Miért nem megy ez a sok femcel a nohang.hu-ra
ápr. 10. 14:19
 328/337 anonim ***** válasza:

Mama? elotte azt allitottad hogy a tini parkapcsolatrol jottem meg hogy szemelyit kene elkerni

XD mivan erre veritek mert nem jut no?

ápr. 12. 08:29
 329/337 anonim ***** válasza:

326 kezeltesd magad inkább, ne itt bizonygasd hogy a kocsi nem kell meg aki elvárja az nem érdemel hűséget.

Neked lehetőséged sincs megcsalni senkit mert a kutyának sem kellesz, nemhogy szeretőnek.

ápr. 12. 08:56
 330/337 anonim ***** válasza:
16%

Ideges vagy? Látom betaláltam az igazsággal. ;)

ápr. 12. 10:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!