Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért fontos egy nőnek, hogy a férfinak legyen autója?
Figyelt kérdés
márc. 25. 12:43
312/337 anonim válasza:
Tehát ha nincs autója, az viselkedés?
313/337 anonim válasza:
A fenti szemétkedéseid egy viselkedés forma .
314/337 anonim válasza:
Mi a szemétkedés? Hogy nem értek egyet azzal, hogy ha a nőnek legyen elég a személyisége, akkor a férfinek is, vagy hogy lekoptattam társkeresőn olyan nőt, aki autóra ment?
315/337 anonim válasza:
* Mi a szemétkedés? Hogy egyet értak azzal, hogy ha a nőnek legyen elég a személyisége, akkor a férfinek is, vagy hogy lekoptattam társkeresőn olyan nőt, aki autóra ment?
316/337 anonim válasza:
Igen ezek szemétkedések. Sőt hímsovinizmus és nőgyűlölet is mindez. Ezért szemétkedés.
317/337 anonim válasza:
Na gratulálok. Komolyan vehető vagy, de tényleg.
Mondjuk értelmesebb indokra nem számítottam.
318/337 anonim válasza:
Amelyik szerint világsztár külsőt kell hozni egy nőnek ha a pasinak autója van az melyik pizsijébe álmodozik? Akkor nem autóról hanem magánrepcsikről lenne szó😂 Vagy itt a nők úgy terveznek hogy ha majd komoly kapcsolat, gyerek minden lesz akkor busszal viszik haza a kisbabát a kórházból meg szülni is azzal mennek? Vagy ha bármi baja a gyereknek azt taknyosan viszik a tömegközlekedésen? Esetleg én vagyok az idióta mert ezeket majd együtt is elérjük vagy nektek gyerekre sincs pénz? Úgyis belémköt valamelyik de váljon egészségetekre
319/337 anonim válasza:
Bár a felsorolt tagokat senki nem ismeri a komment szekcióból ahogy most végigpörgettem😂 de hallgatom az elvarasokat amiket elvartok
320/337 anonim válasza:
Tiszteld a férfiakat Mama! Ha nem lennének, téged sem nemzett volna senki, és nem tudnál itt anyázgatni. Mindenesetre irigyellek, hogy nem vagy rászorulva sem értelemre, sem intelligenciára. Normális értelmes emberek rá vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!