Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért fontos egy nőnek, hogy a férfinak legyen autója?
Figyelt kérdés
2024. márc. 25. 12:43
191/337 anonim válasza:
Ja.
Erreföl neked jutott örök magány és sikertelenség a nőknél!
Borzalom. Ugye?
193/337 anonim válasza:
Ha motorja van, az nem jó? :D
194/337 anonim válasza:
Azért a nyugat-eu. helyzetet nehéz összehasonlítani az ittenivel. Ott sokan vannak, akik praktikumból és környezetvédelemből bringáznak... itt meg inkább az a jellemző, hogy az illető férfi szeretné a jó kocsit (mert benne van még ebben a kicsit még mindig visszamaradott patriarchális létezésben, hogy attól férfi, hogy van autója meg gazdag, meg miből tud nőt venni magának), nem telik rá neki, aztán fúj azokra, akiknek van. Azok azért autó nélkül is tudnak maguknak barátnőt találni, akik nem görcsösek ezzel kapcsolatban (és tűrhető a személyiségük és nem Quasimodo külsejűek és nincs Trabant büdzsével Mercedes ízlésük a nők terén).
195/337 anonim válasza:
Mivel nekem van autóm így nem tudnám elfogadni hogy a másiknak nincs.
Főleg h ő a férfi elméletileg.
Volt ilyen hogy én mentem érte, beült mellém, mentünk valamerre.
Nekem férfiatlannak tűnt és nem lehettem nő mellette.
Amikor meg visszakapta a kocsiját 2 hónap múlva a szerelőtől,nem mentünk sehova mert drága a benzin….
És én vagyok a nő , ő meg férfi volt.
196/337 anonim válasza:
De gáz ha azért nem érzed magad nőnek, mert nincs kocsija.
Neked van, neki nincs? És? Neki meg a két lába között van valami oda lent, ami neked nincs.
197/337 anonim válasza:
Nem gáz hogy olyan elvárásom van amit én is tudok hozni.
Akkor az is gáz hogy nem ugyanazt a szintet akarod , hanem bombanőt.
198/337 anonim válasza:
Univerzális szintek nincsenek. Valakinek (nem is keveseknek) Brad Pitt a kinézetével, a karizmájával, a vagyonával együtt is egy undorító alak, innentől kezdve ez egy baromság.
199/337 anonim válasza:
Nem privizek, legközelebb ha privit kapok, ide nicknévvel kimásolom és úgy válaszolok **********1992
200/337 anonim válasza:
Kíváncsi lennék milyen nő lehet az, aki ilyet itt kinyög, hogy "hozzám busszal ne jöjjenek dgni" 😆
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!