Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért fontos egy nőnek, hogy a férfinak legyen autója?
Figyelt kérdés
márc. 25. 12:43
161/337 anonim válasza:
Azt ne is írd, a hozzászólásaikból és a vitatechnikájukból kiindulva nem tudják mi az.
162/337 anonim válasza:
155 valoszinu veled nem allnek le, de nemis szorultam soha ratyikra. es kepzeld nemis az albibol vagy anyu mellol ugatok az elvarasaimmal🫣
163/337 anonim válasza:
163: jó, az az írási stílus, amit a 162 megenged magának, tényleg szánalmas, de az sem igaz, hogy senki nem jegyezte meg, hogy ki hol lakik... pont hogy vmi incel kötött bele a nőkbe, akik elvárnak bármit is, hogy persze, könnyű úgy ugatni, hogy pusztulat albérletben laknak vagy anyu mellől rakják be a seggüket a pasi lakásába...
164/337 anonim válasza:
Én nem kérdeztem hogy hol lakik, hanem hogy biztos jó nő lehet.
Tehát rossz helyre ment az a válasz, hogy hol lakik.
A nőket tisztelem amúgy, de a bio pénznyelő-autómatákat nem.
165/337 anonim válasza:
Korábban azt gondoltam nem fontos. De mostmár azért belátom hogy nagyban megkönnyíti az életet.
Van jogsim, de nem merek vezetni, nincs elég önbizalmam hozzá. Viszont a férjem jól vezet, így eljutunk gyorsan bárhová. Nyaralni, boltba, programokra a gyerekkel stb. Meg lehet oldani vonattal, busszal de gyerekkel sokkal körülményesebb minden.
Szóval mindenképp jó ha van. Persze erre kapcsolatot építeni azért elég gyenge.
166/337 anonim válasza:
Akkor ezért van az, hogy randin elkéri a csaj a kulcscsomómat, mondván hogy kulcstartómániás, majd onnantól elhidegül? Mert nem talál rajta slusszkulcsot?
167/337 anonim válasza:
168: azért van, mert valszeg első látásra egyértelműen aranyásó szuperluxi csajok után futsz.
170/337 anonim válasza:
Mert az autósok sikeresbbek mint a buszosoak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!