Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért fontos egy nőnek, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért fontos egy nőnek, hogy a férfinak legyen autója?

Figyelt kérdés
márc. 25. 12:43
❮❮ ... 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 ... ❯❯
 141/337 anonim ***** válasza:
65%

"Amikor a pusztulat albérletből vagy anyátoktól a félszobából beköltöztök a hapsihoz azzal nincs gond ugye? :D"

1. rám ez szerencsére nem vonatkozik, van lakás, szépen berendezett

2. aki nőként ilyen... ha a férfinek oké, lelkük rajta, ha van, és a nő hisztizik, megvan róla a véleményem, golddigger hisztis p...a... ha vkinek nem kell golddigger hisztis p...a, szakítson vele, end of story

ugyanúgy nőből is van olyan, aki befogad kevésbé jó körülmények közül származó férfit a lakásába.

márc. 25. 17:55
 142/337 anonim ***** válasza:
56%

"Be is került a kérdés a megfelelő csoportba a Fb on."

Ja, valami lúzer incike oldalra XD

márc. 25. 17:55
 143/337 anonim ***** válasza:
139: Én se költöztem soha senkihez, de hozzám akartak, még akkor is, amikor nem laktam külön, így még csak nem is rajtam múlt, odaköltözhetne-e, de az én fülemet rágta...
márc. 25. 18:31
 144/337 anonim ***** válasza:
20%
És le incelezik azt, akinek azért nincs autója, mert vezetési fóbiája van, vagy figyelem zavaros, fúúúú hova a pusztulatba haladunk itt már, de tényleg? Miért nem mentek az incelvadasz.hu -ra, ha ennyire incel fóbiátok van?
márc. 25. 18:45
 145/337 anonim ***** válasza:
42%

Én írtam hogy hozzám ne jöjjön busszal d@gni senki

És nem nincsen összefüggés gondolom, de ennyire lúzerekkel nem szívesen állok le akik férfi léttükre autó nélkül élnek…

márc. 25. 19:42
 146/337 anonim ***** válasza:
132: 121 vagyok, nagy fekete mondeóm van, de le fogom cserélni egy kis Twingora meg veszek egy ócska kemping biciklit mert 3 km-re van a munkahelyem, akkor nem kell a fél tökömet levágatnom megnyugtattál
márc. 25. 19:46
 147/337 anonim ***** válasza:
89%

"És le incelezik azt, akinek azért nincs autója, mert vezetési fóbiája van, vagy figyelem zavaros"

Te éértelmi fogyatékos vagy? Nem azért vagy leincikézve, hanem azért, mert rohadt röhejes, hogy rendre előadjátok, hogy minden nő csóró és még levegőt sem tud venni önerejéből. És az benne a vicces, minél csóróbb a pasi, annál inkább jön ezzel.

márc. 25. 19:50
 148/337 anonim ***** válasza:
jah és INC a rendszámom, ezt dobta a gép
márc. 25. 19:50
 149/337 anonim ***** válasza:
71%
Hol inceleztek le bárkit AZÉRT, mert vezetési fóbiája van? Azért már inkább, mert fröcsögnek a nőkre meg elvárják a semmire, hogy az általuk kinézett top cica az ő farkuk előtt térdeljen
márc. 25. 19:54
 150/337 anonim ***** válasza:
8%
egy nőnek bármilyen fóbiája van az aranyos, cuki, mindig lesz egy white knight aki bevédi, férfiak meg selejtesek ha vezetési fóbia az meg extrán
márc. 25. 20:02
❮❮ ... 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!