Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért fontos egy nőnek, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért fontos egy nőnek, hogy a férfinak legyen autója?

Figyelt kérdés
márc. 25. 12:43
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 31/337 anonim ***** válasza:
4%
#28 Rosszabb a helyzet, mint gondoltam. :D Égsz azt nem és veszed észre. :D Javaslom szabaduló szobába ne menj, mert arra sem jönnél rá, hogy nem te vagy bezárva, hanem az ajtó. ;)
márc. 25. 13:58
 32/337 anonim ***** válasza:
85%
#29 az az opció nem jut eszedbe, hogy ha nekem nőként van autóm, akkor jogosan várhatom el a férfitól is anélkül, hogy itt bármilyen nemi szerepeket kéne bevonni a témába?
márc. 25. 13:58
 33/337 anonim ***** válasza:
66%
#31 nincs autód, hisztizel, és még én vagyok szerinted beégve. Ok 🤣
márc. 25. 13:59
 34/337 A kérdező kommentje:
30! Hol az az itthon? Rotterdamban?
márc. 25. 13:59
 35/337 anonim ***** válasza:

15: Ez nem az autó miatt van.

Aki kunyerál, az mindig talál valamit, amit kunyerálhat.

2 az enyémnél drágább, nagyobb lakóingatlana volt de az enyémbe kéredzkedett, meg hogy kosztoljam. Nem hívott meg magához, se egy kólára.

Mért gondolod, hogy ha neki van autója, nem tőled kunyerálja majd a fuvart?

márc. 25. 14:02
 36/337 anonim ***** válasza:
2%

#33! Hol írtam hogy nincs autóm? Mutasd! Már megint égsz. :D Vigyázz nehogy olvassa egy nyelvtantanár a gyarkorit. Vagy még jobb: Pszichiáter. Nem hiányzik, hogy a történek az én lelkiismeretemet cs*sztessék, csak mert rávilágítottam a hülyeségeidre, te pedig fokoztad. ;)

De bírom az ilyeneket: Sötétek de az értelem hiánya túlegóval van kompenzálva. Veszélyes. :D

márc. 25. 14:03
 37/337 anonim ***** válasza:
97%
Magyarországon, ne értetlenkedjél. Tele van az összes út, parkoló reggel 5-től este 10-ig. Azokat kik vezetik szerinted, kölyökkutyák?
márc. 25. 14:04
 38/337 A kérdező kommentje:
37? Mit néztél? Híradót? Otthon a TV előtt én is tudok okoskodni, és ugyanilyen szürreálisakat írni. Ki kéne menni az utcára tapasztalni, nem?
márc. 25. 14:07
 39/337 anonim ***** válasza:
74%

#36 nyilván nem hisztiznél, ha lenne autód. Ennek a kilogikázásához nem kell Sherlocknak lenni :D

Az meg, hogy sértegetsz és sötétnek nevezel egy vadidegent, csak mert nem veled ért egyet, leginkább a te gyenge értelmi képességeidről árulkodik, mert értelmes emberek nem reagálnak így😅

márc. 25. 14:07
 40/337 anonim ***** válasza:
87%
38# Ok, akkor kiszálltam, talán neked kéne kimenned az utcára😂😂 Jó, bocs, lehet Mucsaröcsöge-Alsón laksz, hát ott biztos nincsenek autók, tényleg. Budapesten azért szállingózik néhány😂
márc. 25. 14:08
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!