Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért fontos egy nőnek, hogy a férfinak legyen autója?
#20 Hülyeségeket beszélsz! Fogalmazd újra, (Lehetőleg úgy, hogy a 18-ast is elolvasod) mert ha bagatelizálásra reagálsz, úgy, hogy visszaolvasható minden, csak magadat égeted, zsenikém. :D
márc. 25. 13:28
22/337 A kérdező kommentje:
Az megvan, hogy magyar viszonylatokról beszélek? Tehát nem holland, német, francia, luxemburgi, viszonylatokról, pláne nem amerikairól, ahol ez "tök természetes".
#21 Akkor se tegyél úgy, mintha neked nem kellenének ezek a nők, csak hogy az egod ne legyen sértve…te nem kellesz nekik😩
márc. 25. 13:31
#23! Megint hülyeségeket beszélsz. Miért jó tettetni a skizo-nárcisztikust? :D
De akkor most beégetlek:
A nő bevallja az elején ezt, mi? Vagy mondjuk egy internetes ismerkedésnél kiírják az adatlapjukra, hogy "Csak olyan kell, akinek autója van?" :D
Vagy a másik hozzászólásodra reagálva: Tudod van az úgy, hogy mondjuk van a pasinak van autója, de ismerkedés vagy beszélgetés során elszólja magát a nő, vagy túl biztonságot érezve tudatosan megemlíti, hogy neki számít az, hogy a pasinak legyen autója. Ilyenkor elgondolkodik a férfi, hogy ha eladja az autóját, mert rossz anyagi helyzetbe kerül, el lesz hagyva.
Tudnálak még elemezni, de abbahagyom, mert már ide érzem, hogy égsz. :D
#cringe
márc. 25. 13:37
16!
Ha észreveszem egy pasin hogy nekem kell értemenni a randira, akkor nincs randi.
márc. 25. 13:41
Nem értem miért probléma ez, ilyen pasival ismerkedni sem kezd egy olyan nő akinek ez számít. Akkor az ilyen pasiknak mégis milyen hátránya származik ebből? Mindenki megtalálja a hozzávalót és kész.
márc. 25. 13:46
szerintem egyszerubb lenne leirni hogy van akinek ferfias az ha van kocsija a ferfinak es jol nezzen ki.. kar felre beszelni olyan butasagokat mint az erte kellene mennem, meg furikazni .
márc. 25. 13:52
#24 most mitől kéne beégetve érezni magam? Nem értem az összefüggéstelen gondolataidat, de vergődjél csak a témán😀
márc. 25. 13:53
Ha már nem a hagyományos nemi szerepek szerint élünk, akkor az sem lehet gáz, ha csak a nőnek van autója és/vagy jogsija. Egyenlőség van, mindenki másban jó, etc. Ha viszont kellenek a hagyományos nemi szerepek, akkor mondhatja a nő, hogy a férfi keressen sokat, és legyen autója, csak akkor legyünk következetesek és a konyhából mondja.
márc. 25. 13:54
22# Menj már ki az utcára, ember. Itthon is tök természetes. Alig ismerek 25 felettit, akinek nincs autója.
márc. 25. 13:57
Kapcsolódó kérdések: