Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Úgy érzem, hogy társaságban néha szégyenkeznem kell a párom miatt, mi lenne a megoldás?
Jó, te tényleg troll vagy. Nem létezik, hogy leírják többen a SZAVAK szót és te csak 1-et írsz le. De mégis...Ha buta vagy. Na de ha az vagy akkor miért szégyelled? Vagy ha tudod, hogy milyen akkor minek vagy vele? Kérdezek még jobbat: Miért egyáltalán a párod?
Azt írtad, hogy szereted. Miért nem javasolsz számára szótárt? Iskolai képzettséget? Komolyan nem értem mi a bajod.
#31 de ez nem változtat azon, hogy ha valaki más háttérből jön, ahol bizonyos szavak nem fordulnak elő, akkor nem fogja ismerni. és meg kell, hogy kérdezze, vagy utána kell néznie. szóval gondolom nem egy diplomás háttérből jön. mint ahogy angol sem az erőssége, mert pl a priority ből beugrott volna neki esélyesen, hogy ez egy másik szó kb a fontossági sorrendre, elsődlegességre.
szóval szerintem nincs értelme ezen rugózni, hogy miért nem tud valaki valamit, amivel nem volt eddig dolga. hanem annyi, hogy legyen biztonságos környezet, ahol mer kérdezni, vagy rákeres vagy ilyesmi.
szerintem érdekesebb ez, hogy ez benned szégyent vált ki. és a barátaidnál is olyan helyzet, hogy ott van ez a kínosság vibe, ha valami nem ilyen vagy olyan.
Az, ha valaki nem ismeri a paraszolvencia szót, vagy a kefnit, az belefér.
De a prioritás az azért elég alapszókincs lenne, ha idehaza az oktatás színvonala prioritást élvezne.
#36 de mi van ha valaki nem ismeri? akkor most mi a jó, ha simán megkérdezi? vagy olyan az egész, hogy kínos feszengés van?
amúgy aki pl idegen nyelvet használ folyamatosan nem ismer szavakat és megszokja, hogy ez az élet rendje.
#38:
Ja, bírom. Olyan ez mintha tinik között lennél, akik állandóan crusholnak, triggerelnek és ilyesmik.
De ha te nem ismered az angol nyelvet akkor nem érted. Bár tök mindegy a magyar nyelv teljesen megváltozik. És akkor ki vannak akadva azon, hogy az "igazi magyarok" miért nem szeretnék, hogy megtörténjen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!