Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Úgy érzem, hogy társaságban...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Úgy érzem, hogy társaságban néha szégyenkeznem kell a párom miatt, mi lenne a megoldás?

Figyelt kérdés
Nagyon szerelmes vagyok, külsőre és belsőre egyaránt tökéletes, pont olyan, amiről mindig is álmodtam. Van azonban 1 dolog, ami zavar benne, és nem is igazán tudom, hogy mit tehetnék, elvégre nem tehet róla. Pár hete sikeresen védtem meg az értekezésem, utána megünnepeltük a barátaimmal, családtagjaimmal, munkatársaimmal. Felmerült egy kérdés, amiről többen kifejtették a véleményüket, majd a páromat is megkérdezte az egyik barátnőm, hogy ő mit gondol a témáról. Komoly kérdés volt, de teljesen elpoénkodta a választ. Utána beszéltünk róla itthon, kiderült, hogy nem ismerte a kérdésben szereplő egyik szót és nem akart hülyeséget mondani. Korábban is előfordult már, hogy egy teljesen hétköznapi kifejezés jelentését nem ismerte, nekem kellett elmagyaráznom.
márc. 10. 15:13
1 2 3 4 5
 31/44 A kérdező kommentje:
A kérdésem kiírása után elmentem a szokásos napi edzésemre, nem tűntem el. Nem gondoltam, hogy ennyi választ fogok kapni, maximálisan egyetértek azzal, hogy nem elvárható, hogy egy adott szakterület kifejezéseit ismerje, ennek hiányát nonszensz lenne felróni. Nem szakmai társalgás volt, teljesen hétköznapi, ám komoly témáról beszélgettünk. A prioritás szót nem tudta, hogy mit jelent.
márc. 10. 18:18
 32/44 anonim ***** válasza:
100%
Huh... És veled kettesben mire kérdezett rá?
márc. 10. 18:22
 33/44 anonim ***** válasza:
25%
Mindenki a saját értelmi színvonalában keresi a párját. Sőt egyes szakmák: orvos, ügyvéd elvárás, hogy a partner is be tudjon illeszkedni, ezzel segítve a másik előmenetelét.
márc. 10. 18:32
 34/44 anonim ***** válasza:
58%

Jó, te tényleg troll vagy. Nem létezik, hogy leírják többen a SZAVAK szót és te csak 1-et írsz le. De mégis...Ha buta vagy. Na de ha az vagy akkor miért szégyelled? Vagy ha tudod, hogy milyen akkor minek vagy vele? Kérdezek még jobbat: Miért egyáltalán a párod?

Azt írtad, hogy szereted. Miért nem javasolsz számára szótárt? Iskolai képzettséget? Komolyan nem értem mi a bajod.

márc. 10. 18:36
 35/44 anonim ***** válasza:
45%

#31 de ez nem változtat azon, hogy ha valaki más háttérből jön, ahol bizonyos szavak nem fordulnak elő, akkor nem fogja ismerni. és meg kell, hogy kérdezze, vagy utána kell néznie. szóval gondolom nem egy diplomás háttérből jön. mint ahogy angol sem az erőssége, mert pl a priority ből beugrott volna neki esélyesen, hogy ez egy másik szó kb a fontossági sorrendre, elsődlegességre.

szóval szerintem nincs értelme ezen rugózni, hogy miért nem tud valaki valamit, amivel nem volt eddig dolga. hanem annyi, hogy legyen biztonságos környezet, ahol mer kérdezni, vagy rákeres vagy ilyesmi.

szerintem érdekesebb ez, hogy ez benned szégyent vált ki. és a barátaidnál is olyan helyzet, hogy ott van ez a kínosság vibe, ha valami nem ilyen vagy olyan.

márc. 10. 18:37
 36/44 anonim ***** válasza:
76%

Az, ha valaki nem ismeri a paraszolvencia szót, vagy a kefnit, az belefér.

De a prioritás az azért elég alapszókincs lenne, ha idehaza az oktatás színvonala prioritást élvezne.

márc. 10. 18:45
 37/44 anonim ***** válasza:
82%
De mit beszélünk a csávóról, amikor leírták többen, hogy MINDKETTŐ SZÓT írja már le és ő csak 1-et írt le? Hát nem latjatok, hogy ő is ostoba? 😂😂😂
márc. 10. 18:48
 38/44 anonim ***** válasza:
100%

#36 de mi van ha valaki nem ismeri? akkor most mi a jó, ha simán megkérdezi? vagy olyan az egész, hogy kínos feszengés van?

amúgy aki pl idegen nyelvet használ folyamatosan nem ismer szavakat és megszokja, hogy ez az élet rendje.

márc. 10. 18:48
 39/44 anonim ***** válasza:
20%

#38:

Ja, bírom. Olyan ez mintha tinik között lennél, akik állandóan crusholnak, triggerelnek és ilyesmik.

De ha te nem ismered az angol nyelvet akkor nem érted. Bár tök mindegy a magyar nyelv teljesen megváltozik. És akkor ki vannak akadva azon, hogy az "igazi magyarok" miért nem szeretnék, hogy megtörténjen.

márc. 10. 18:52
 40/44 anonim ***** válasza:
39%
A "prioritás" az angol "priority" szóból ered. Szerintem hallotta, csak sose használta, mivel magyarul is van erre egy kifejezés - "sürgős". Magyarban lassan az asap kifejezés is használatos lesz, amitől a hátamon feláll a szőr. Én ezen nem problémáznék, de hátha neked egy bőszókinccsel rendelkező indivídum kell, aki magas intelligencia hányadossal rendelkezik, az a te dolgod.
márc. 10. 19:50
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!