Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Úgy érzem, hogy társaságban...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Úgy érzem, hogy társaságban néha szégyenkeznem kell a párom miatt, mi lenne a megoldás?

Figyelt kérdés
Nagyon szerelmes vagyok, külsőre és belsőre egyaránt tökéletes, pont olyan, amiről mindig is álmodtam. Van azonban 1 dolog, ami zavar benne, és nem is igazán tudom, hogy mit tehetnék, elvégre nem tehet róla. Pár hete sikeresen védtem meg az értekezésem, utána megünnepeltük a barátaimmal, családtagjaimmal, munkatársaimmal. Felmerült egy kérdés, amiről többen kifejtették a véleményüket, majd a páromat is megkérdezte az egyik barátnőm, hogy ő mit gondol a témáról. Komoly kérdés volt, de teljesen elpoénkodta a választ. Utána beszéltünk róla itthon, kiderült, hogy nem ismerte a kérdésben szereplő egyik szót és nem akart hülyeséget mondani. Korábban is előfordult már, hogy egy teljesen hétköznapi kifejezés jelentését nem ismerte, nekem kellett elmagyaráznom.
márc. 10. 15:13
1 2 3 4 5
 11/44 anonim ***** válasza:
86%

Szerintem meg az a gáz, hogy véleményt kell formálni csak azért, mert más megtette.

Ha én akarok valamiről beszélni akkor megteszem és nem kell hozzá noszogatás barátnő által. Egyáltalán minek beszélni munkáról ha ünnepeltek?

Miért nem ünnepeltek?

márc. 10. 15:33
 12/44 anonim ***** válasza:
71%
9-es 🧐😆
márc. 10. 15:33
 13/44 anonim ***** válasza:
83%

Most tegyük fel te jogász vagy és ő mérnök akkor honnan tudná azokat a kifejezéseket ha nem tanulta?

Miért van az, hogy ő előtte van taglalva olyasmi amihez nem ért és még szóra is van bírva?

Udvariatlanság részetekről olyan témával dobálózni és még rá is kérdezni, hogy mit gondol.

Szerintem ennek nem lesz jó vége és azért, mert nyomás alá lesz helyezve általad, általatok.

Érezni, látni fogja, hogy szégyenkezel miatta. Igazából nem is vagy szerelmes ha téged ilyesmi zavar.

márc. 10. 15:40
 14/44 anonim ***** válasza:
82%

Nálunk is szokott ilyen lenni, de nekem semmi gondom nincs vele. Párom mérnök, teljesen más témákban és szavakban járatos, mint én, aki nyelvekkel foglalkozom. Ilyenkor el szoktam neki magyarázni. Egyáltalán nem érzem, hogy emiatt butább lenne vagy ilyesmi, sőt. Szeretek új dolgokat tanítani neki, ahogyan ő is nekem a saját szakteruleterol.

25N

márc. 10. 15:46
 15/44 anonim ***** válasza:
100%
Írhatnál konkrétumokat a szavakra. Mennyire hétköznapiak azok. Lehet nem is annyira, csak te gondolod annak.
márc. 10. 15:48
 16/44 anonim ***** válasza:
33%

13

Feltételezhetően nem efféle szakkifejezéseket nem tudott az illető, hanem olyasmit, amit azért illene...

márc. 10. 15:49
 17/44 anonim ***** válasza:
92%

Írja le milyen szavakról van szó.

Tudhatná hogyha annyira okos, hogy a lényeg megosztása nélkül nem lehet hasznos válaszokat írni. Ugye? :)))

márc. 10. 15:53
 18/44 anonim ***** válasza:
100%

És tényleg... Ha valaki nem tudja, mit jelent az "opció" szó, az borítékolhatóan hülye. Ha viszont ugyanezt a szót a származékos tőzsdei ügyletek kontextusában nem érti, az csak annyit jelent, hogy nem pénzügyes.

Le kéne írni, hogy mit nem tudott...

márc. 10. 15:57
 19/44 anonim ***** válasza:
0%
#9, nagyon intelligensnek akartál tűnni. Exhumálta magát.... Te se érted ám, amit beszélsz!
márc. 10. 16:10
 20/44 anonim ***** válasza:
100%
Elmondhatnád a konkrét kérdést a szavakkal együtt és akkor könnyebb lenne ítélni ismeretlenül.
márc. 10. 16:15
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!