Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rettenetesen kimerültem idegileg a kapcsolatomban, mi a megoldás?
A 3 eve tartó kapcsolatom kimerített agyilag, már nem figyelek oda magamra, nincs se eröm, se kedvem, meghíztam 20 kilót, másra sem vágyom csak egyek es legyek csendben es mindenki hagyjon békén.
Nem vágyom szexre sem par hónapja, se önkielegíteni. Állati szintre mentem. Ingerult vagyok, rútan kövér, fásult es közömbös. A pasimmal eldöntöttuk, hogy hazaköltözik, meg is tette, 2 hete, de nem tudok kimmenni ebböl az állapotból, kilábalni. Mióta elment még 2 kilót híztam. Örulök azert, hogy egyedul vagyok, de meg mindig faradt vagyok es nem tértem magamhoz.
Hozzatenném, hogy egy nagyon igényes es szexi nö voltam, de mar nem es sajnos nem is bánom, hogy megválgoztam, nem vágyok fogyni, szep lenni. Csak békében lenni.
A baratom mellettem szerelmi kapcsolatot bonyolított elejetöl es meg par ”jelentektelen” szexkapcsolatot, es amíg átláttam a hazudozasain, gaslightingolásán, kimerültem. Ezt megélni es vegigszenvedni, kisütötte az agyam.
Fogok e magamhoz terni, vagy zabagép maradok?
Nincs mar kedvem magammal foglalkozni
Depressziós vagy. Menj el orvoshoz, beszélj vele, ír fel gyógyszert, ami segít ezen az időszakon túljutni. Nem pár nap kell a változáshoz.
Keress valamit, ami lefoglal, valami célt hosszú távon, az is sokat segít.
Az pedig a te döntésed, hogy zabagép maradsz-e.
Szerintem is keress pszichologust, bár én a gyogyszert legvégső megoldásnak tartom, de ha jól kibeszélheted talán az is segít. Elég mélyen lehetsz, persze hogy ebből 2 hét nem húz ki. Kezdj el akár szép lassan is visszatérni önmagadhoz. Az étkezésed is kezdd el fokozatosan visszavenni vagy megváltoztatni, emellé mozogj többet, az a léleknek is nagyon jó, főleg a természetben. Vannak barátaid? Ha el is marta őket, írj neki(k), vagy hívd föl, mondd el mi történt. Az igazi barátok visszafogadnak.
Kezdj el foglalkozni magaddal, ezt a barmot meg eszedbe ne jusson visszaengedni, tiltsd is le mindenhonnan!
Szerintem kimerültem.
Nem bantalmazott fizikailag, ”csak” annyit tett, amennyit írtam.
Nem bírok most társaságba menni
Kipanaszkodtad magad? Csak mert kaptál válaszokat, de úgy tűnik nem használ.
Pszichiáterhez kell menni, nem pszichológushoz.
Ja, kene kapjam magam össze es fussak barati tarsasagba mert itt most azt írták.
Gondolod, hogy nekem ez nem jutott eszembe magamtól?
Meg a seta, meg a futás?
Pont ez a baj, hogy teljes kimerültseg miatt apatiaban vagyok, nem tudom ravenni magam semmire
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!