Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért baj az, hogy megtartotta...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért baj az, hogy megtartottam a fotókat? Hogy engeszteljem ki?

Figyelt kérdés

Volt egy rövidebb időszak, amikor távkapcsolatban voltam a barátnőmmel. Ő ekkoriban küldött nekem bizonyos fotókat. Tudott róla, hogy kinyomtattam őket. Amikor összeköltöztünk, akkor megkért, hogy töröljem a képeket, megtettem. Viszont a kinyomtatott képek megmaradtak a fiókom alján egy borítékban. Nem mondta, hogy szabaduljak meg ezektől, meg ki is ment a fejemből, hogy léteznek a képek fizikai formában is, többnyire amúgy is a gépemen néztem őket, meg videochateltünk is elég sokat és ja, nem volt okom a kinyomtatott képeket nézegetni.

Szóval ő megtalálta ezeket a képeket a fiók alján. Nem kutakodott, nem is lett volna mit, mert nem rejtegettem, én kértem meg, hogy keressen valamit az íróasztal fiókjába, és így került elő.

Nagyon rosszul esett neki, hogy a tudta nélkül megtartottam a képeket, és most elárulva érzi magát, meg csalódott.

2024. jan. 30. 17:40
1 2 3 4 5
 41/47 anonim ***** válasza:
44%
"Szóval azóta nem álltam vele szóba…2 hónapja." - Érett, felnőtt gondolkodás és viselkedés. Ja, nem
2024. jan. 31. 15:23
 42/47 anonim ***** válasza:
43%
Kedves utolsó! Mivel a sokadik bántás után voltunk, igen! Szerintem érett! De tudod mit? Igazad van már a második után el kellett vna hajtanom és nem visszaengedni az életembe, csak hittem, hogy változik!
2024. jan. 31. 15:45
 43/47 anonim ***** válasza:
59%
Marha komoly trauma lehetett...Az exe visszaélt a fotóival, ő meg rögtön a következő pasasnak ugyanúgy küldözgetett képeket? Aztán azt hiszi, hogy ha azt kéri, hogy töröld , akkor azzal minden oké? Nem sok esze van, mi lett volna, ha összekötlözés előtt szakítotok, akkor hogy "szedi vissza " a képeit? Kicsit magába nézhetne...Te meg magadba, mert valami oka van annak, hogy azok után, hogy ő volt az, aki elkövette ugyanazt a hibát, mint az exe esetében, most valami okból hirtelen nagyon fontosnak tartja "meg nem történtté tenni"?
aug. 29. 07:15
 44/47 anonim ***** válasza:
64%
Én is megtartanám , mégis csak egy emlék. Ha meg veled volt, akkor jogos hogy megtartottad.
aug. 29. 10:13
 45/47 anonim ***** válasza:
Holnap kereken 7 hónapos lesz a kérdés. Nosztalgia vezetett ide, minden rendben köztetek, vagy ugyanaz/rosszabb a helyzet? Mesélj, mert érdekelne.
aug. 29. 11:42
 46/47 anonim ***** válasza:
0%
Nem választás a kérdéseimre szóval trollkodsz. Nah én ilyen esetben tanácsot nem adok.
aug. 30. 12:54
 47/47 A kérdező kommentje:
#45 Volt egy kisebb összezördülésünk, ami miatt elkezdett aggódni, hogy lehet vannak még meg róla ilyen fotók. Pedig nincsenek. Ezért van kiemelve.
aug. 30. 14:04
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!