Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Jogosan zavar, hogy a baratom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogosan zavar, hogy a baratom megtartotta az esküvői ruháját?

Figyelt kérdés
Fél éve vagyunk együtt a barátommal. Sokat vagyunk együtt, nála vagyok nagyon sokat. Ő 2 éve vált el, 2,5 év házasság után. A szekrényében meg mindig ott van az esküvői szmokingja. Kicsit megmagyarázhatatlan hogy miért , de zavar. Tudom , hogy ez a múlt, de így is. Titeket zavarn?
2021. nov. 3. 09:07
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
97%
Miert dobna ki egy tok draga szmokingot?
2021. nov. 3. 09:08
 2/16 anonim ***** válasza:
97%
Nem jogos. Én se dobom ki azokat a dolgokat amiket pl az exemtől kaptam, de használok.
2021. nov. 3. 09:13
 3/16 Dr.med.habil. Genya ***** válasza:
99%

Jahj, ez a kapcsolat sem lesz hosszú életű, ha tanult az elsőből.

Egy ruha miatt hisztizel...elég baljós előjelek. Ezt nőként mondom.

2021. nov. 3. 09:13
 4/16 anonim ***** válasza:
99%
Az egy ruha, amit más alkalmakkor is felvehet. Mit kellene vele csinálnia? Még ha menyasszonyi ruha lenne, amit csak esküvőre lehet felvenni, sehova máshova...
2021. nov. 3. 09:14
 5/16 anonim ***** válasza:
96%

Van egy szmokingja, amit az esküvőjére csináltatott, és nem dobta ki akkor sem, amikor elvált.

Miért kell ezen fönnakadni?

Komolyan mondom, ha én lennék a férfi helyében, és megtudnám, hogy az új partnerem ezen agyal, megszólalna a fejemben a vészcsengő, hogy nem kéne erőltetni a kapcsolatot.

2021. nov. 3. 09:17
 6/16 anonim ***** válasza:
95%

Azért nem dobja ki, mert simán hasznát tudja venni.

Szerintem nincs érzelmi kötődés a dologban, egyszerűen ez egy drága ruha, amit máshol is tud hordani. A menyasszonyi ruhával nem lehet összehasonlítani, mert azt az esküvő után nem tudod hová felvenni, de a pasik az esküvői öltönyüket simán hordják utána más rendezvényeken is.

2021. nov. 3. 09:20
 7/16 anonim ***** válasza:
97%

Miért dobná ki?

Nagymamám is megtartotta és még több tíz évig hordta az "esküvői ruháját" (nem fehér habos-babos ruhája volt, hanem egy elegáns kosztüm) még a válása, és az exférje halála után is. Direkt ezért csináltatta, hogy később is tudja viselni.

Az csak egy ruha... Ha az exét tárolná a szekrényben, az gáz lenne, de ez csak egy ruha. :D

2021. nov. 3. 09:21
 8/16 Dr.med.habil. Genya ***** válasza:
98%
Amúgy ha belegondolsz, hogy fájdalmába most vágná ki a kukába, nem az lenne igazából a rosszabb...? Mint hogy lazán objektíven megtartja...
2021. nov. 3. 09:22
 9/16 anonim ***** válasza:
43%
Azt nem értem téged mire tart
2021. nov. 3. 09:44
 10/16 anonim ***** válasza:
94%

A férfiaknak általában 1 vagy 2 szmokingjuk van, tekintve, hogy nem nagyon kell hordani csak ritka alkalmakkor. Már az irodákban sem jellemző az öltöny (max nagyon kevés helyen).

Nekem 2 szmokingom van, mindkettő baromi drága volt. Szóval eszem ágában sem lenne kidobni, amikor úgyis kb ugyanolyat vennék mert az áll jól.

Szerintem feleslegesen idegeskedsz jelentéktelen hülyeségeken.

2021. nov. 3. 10:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!