Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogosan zavar, hogy a baratom megtartotta az esküvői ruháját?
Jahj, ez a kapcsolat sem lesz hosszú életű, ha tanult az elsőből.
Egy ruha miatt hisztizel...elég baljós előjelek. Ezt nőként mondom.
Van egy szmokingja, amit az esküvőjére csináltatott, és nem dobta ki akkor sem, amikor elvált.
Miért kell ezen fönnakadni?
Komolyan mondom, ha én lennék a férfi helyében, és megtudnám, hogy az új partnerem ezen agyal, megszólalna a fejemben a vészcsengő, hogy nem kéne erőltetni a kapcsolatot.
Azért nem dobja ki, mert simán hasznát tudja venni.
Szerintem nincs érzelmi kötődés a dologban, egyszerűen ez egy drága ruha, amit máshol is tud hordani. A menyasszonyi ruhával nem lehet összehasonlítani, mert azt az esküvő után nem tudod hová felvenni, de a pasik az esküvői öltönyüket simán hordják utána más rendezvényeken is.
Miért dobná ki?
Nagymamám is megtartotta és még több tíz évig hordta az "esküvői ruháját" (nem fehér habos-babos ruhája volt, hanem egy elegáns kosztüm) még a válása, és az exférje halála után is. Direkt ezért csináltatta, hogy később is tudja viselni.
Az csak egy ruha... Ha az exét tárolná a szekrényben, az gáz lenne, de ez csak egy ruha. :D
A férfiaknak általában 1 vagy 2 szmokingjuk van, tekintve, hogy nem nagyon kell hordani csak ritka alkalmakkor. Már az irodákban sem jellemző az öltöny (max nagyon kevés helyen).
Nekem 2 szmokingom van, mindkettő baromi drága volt. Szóval eszem ágában sem lenne kidobni, amikor úgyis kb ugyanolyat vennék mert az áll jól.
Szerintem feleslegesen idegeskedsz jelentéktelen hülyeségeken.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!