Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Zavar, hogy a barátnőm orvosira készül?
Ne foss!
Már az egyetem alatt lecserél.
Azért a legtöbb mérnök nem keres rosszabbul az orvosoknál... Legalábbis a bruttó 600 simán megvan a legtöbb mérnöknél is, míg ennyit csak egy tapasztalt, szakvizsgával rendelkező orvos kap több év után.
Másrészt ne mondd már nekem, hogy a mérnököknek nincs presztízse. Nekem ugyanúgy elismerően szoktak biccenteni, ha egy hétköznapi beszélgetésben szóba kerül a végzettségem.
Ha annyira zavar, max csinálj egy mesterszakot, de egyébként ez az egész csak a fejedben létezik.
Akkor is komolytalan lenne a kérdésed, ha alacsonyabb iskolai végzettséged lenne, de mérnöki diplomával a kezedben kifejezetten ostobaságnak tartom. Tudod, egy értelmiségi embertől többet várok el.
Szerintem nőj fel, mert valahol megrekedtél a szociáls kapcsolatokat illetően.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!