Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Aki az orvosira készül jár...

Aki az orvosira készül jár biológiából meg kémiából is tanarhoz ha igen hányszor egy héten?

Figyelt kérdés
2020. jan. 22. 22:47
 1/5 anonim ***** válasza:
58%
Egyik ismerősöm jár különtanárhoz, heti egy biosz, egy kémia
2020. jan. 22. 23:26
 2/5 anonim ***** válasza:
58%

Én pár éve csináltam.

Egy-egy csoportos előkészítőre jelentkeztem, de csak akkor mentem be, amikor olyan téma volt, ami nekem nehezebben ment.

Kémiából megcsináltuk a kísérleteket + még egy külön csak kísérletezős kurzusra is elmentem.

2020. jan. 23. 09:50
 3/5 anonim ***** válasza:
58%
Heti 1 kémia a számolások miatt, bioszból nem. Ott 1-1 példát bemutat aztán lehet otthon nyomni tonnaszámra a gyakorlást az Ötösöm lesz kémiábólból, a siker úgyis rajtad múlik. Nem a magántanár fog megtanítani... ő annyiszor elmagyaráz minden típusból 1-2 feladatot (mondjuk 1 könnyűt meg egy nehezet), amíg nem érted, utána a rengeteg gyakorlás rád marad, aztán megoldókulcsból ellenőrizgetheted magadnak, és ha még mindig nagyon nem érted, akkor kövi órán rákérdezel még 1x. Ezzel a módszerrel végig kell menni az összes emelt érettségi számolós feladattípuson. Ehhez nem kell több heti 1-nél. Az elméleteket meg csak meg kell tanulni. (Nem saját tapasztalat, de a 2 legjobb barátnőm így csinálta.)
2020. jan. 26. 02:13
 4/5 anonim ***** válasza:
27%
Nem jarok mert tanar nem birja a tempot
2020. jan. 27. 10:10
 5/5 anonim ***** válasza:
58%
Barátnőm kémiára tanárhoz heti 2szer 2 órát. Meg kémia előkészítőre 4 órára pénteken.
2020. febr. 7. 22:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!