Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Mennyire nehéz az emelt...

Mennyire nehéz az emelt szóbeli biológiából és kémiából?

Figyelt kérdés
Jövő héten megyek szóbelizni, már tegnap befejeztem az ismétlést, de valahogy mégis félek tőle..

2019. jún. 1. 08:31
 1/8 anonim ***** válasza:
Ha tudsz mindent, semennyire.Kb, mint az írásbeli.
2019. jún. 1. 08:43
 2/8 anonim ***** válasza:
Én nagyon félek tőle. Ha jó vagy szóban, akkor nem hiszem, hogy nagy gondot fog okozni. Én viszont biztos rontani fogok vele
2019. jún. 3. 18:18
 3/8 A kérdező kommentje:
Mikor szóbelizel?
2019. jún. 4. 15:53
 4/8 anonim ***** válasza:
Én most szombaton megyek, majd elmondom mennyire volt nehéz
2019. jún. 4. 19:32
 5/8 anonim ***** válasza:
Én ma voltam kémiából. Kihúztam kb a legkönnyebb tételt, olyan boldog vagyok. De lehetett volna sokkal nehezebb is. Szóval Isten keze nagyon sokat számít
2019. jún. 5. 12:11
 6/8 anonim ***** válasza:
Milyen témakörökből húztatok?
2019. jún. 5. 12:46
 7/8 A kérdező kommentje:

Én is ma voltam kémián! Aranyosak voltak nagyon :)

Kihúztam a ként és a kén oxidjait(allotrop módosulatok hőmérsékletváltozással, környezetkémiára mennyire van hatással, SO2 SO3-á való átalakulása, meg persze molekulaszerkezetek,fizikai tuljdonságok)..C tételem pedig: Az oldott ecetsav tömegét 120 g/molnak mérték, ennek oka és le kellett rajzolni a dimerizációt :)

2019. jún. 5. 18:27
 8/8 A kérdező kommentje:
Te melyiket húztad ma?
2019. jún. 5. 18:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!